Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVALA NA ULAZNICE

Maradona: Sramota je 
da se igra u Madridu!

maradona
Foto: Reuters/Pixsell
02.12.2018.
u 07:00

- Ja sad moram cijelu obitelj voditi u Madrid da gledamo utakmicu Boca – River? Ali lako za mene, što ćemo s desecima tisuća Argentinaca koji nemaju novca za takvo putovanje? U što smo se to pretvorili?

Uzvratna utakmica Copa Libertadoresa između Rivera i Boce (prva je završila 2:2), koja se nekoliko puta odgađala zbog niza incidenata, na kraju će se igrati u Madridu, što se mnogima ne sviđa. Jedan od mnogih je i legendarni Diego Maradona.

– Ovo je nepravda za sve nas koji volimo nogomet. Zna li predsjednik CONMEBOL-a Alejandro Dominguez uopće što radi? Ja sad moram cijelu obitelj voditi u Madrid da gledamo utakmicu Boca – River? Ali lako za mene, što ćemo s desecima tisuća Argentinaca koji nemaju novca za takvo putovanje? U što smo se to pretvorili? Angažirajte pravo osiguranje i dajte da se utakmica odigra na stadionu Veleza! Ljudi iz CONMEBOL-a koji su odlučili da se igra u Madridu sramota su za nogomet – rekao je Maradona.

No, nevjerojatan je interes za ulaznicama nastao među navijačima ovih klubova. Naime, u prva 24 sata predano je više od 150 tisuća zahtjeva za ulaznice. Najviše su ih poslali Argentinci koji žive upravo u Španjolskoj i žele iskoristiti ovu veliku priliku te pogledati uživo sraz dvaju najvećih argentinskih rivala.

Pritisak je toliki da je zbog velikog broja poziva navijača i traženja ulaznica Španjolski nogometni savez isključio svoje telefone jer je jednostavno nemoguće odgovarati na sve njih, a ulaznica više nema. Utakmica se igra 9. siječnja u 20.30 sati.

 

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilijan
07:39 02.12.2018.

Vrela južnjačka krv

DH
dalibor.hren
08:19 02.12.2018.

Mogli su, divljaci, igrati u mirnom i pitomom Splitu sa topovskim udarima za petama!

AL
altruist
07:21 02.12.2018.

A nije sramota to sto su Argentinci divlji naroda pa se to moralo uciniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije