Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao u krizu

Maradona prebačen u bolnicu, prestao je jesti

FILE PHOTO: Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona reacts to fans during his first training session as coach of Dorados at the Banorte stadium in Culiacan, in the Mexican state of Sinaloa
Foto: HENRY ROMERO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
03.11.2020.
u 09:10

slavni nogometaš po svemu sudeći se bori s depresijom

Samo tri dana nakon što je proslavio 60. rođendan, Diego Armando Maradona zaprimljen je u privatnu kliniku u La Plati. Premda se isprva nagađalo da je zaražen koronavirusom, nove informacije kazuju da se ponajbolji nogometaš svih vremena bori s depresijom.

Tu je informaciju medijima proslijedila osoba bliska Maradoni pod uvjetom da ostane anonimna, a osobni liječnik slavnog Argentinca Leopoldo Luque umirio je javnost tvrdnjom da situacija nije kritična. 

- Ostao je bez energije. Hidrirat ćemo ga tri dana, pratiti razvoj situacije i zatim prilagoditi lijekove - kazao je Luque.

Prema informacijama koje je neimenovani izvor proslijedio medijima, Maradona je posljednjih dana bio izrazito tužan i odbijao je jesti. 

Komentara 1

LU
Ludwik
09:41 03.11.2020.

Nigdje u članku ne spominje se glavni uzrok svih Maradoninih zdravstvenih tegoba, a to su raznorazne drogetine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije