Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan susret

Maradona u hotelskom liftu dobio blagoslov od srpskog svećenika

Episkop Irinej i Maradona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.01.2018.
u 19:34

Prišao mi je čovjek, poljubio križ na grudima i tražio blagoslov. Učinio sam to, nikog ne bih mogao odbiti - rekao je episkop bački

Irinej Bulović, pravoslavni svećenik iz Vojvodine, otkrio je u razgovoru za srpski tjednik Pečat kako je u liftu jednog moskovskog hotela imao zanimljiv susret. 

- Prišao mi je čovjek, poljubio križ na grudima i tražio blagoslov. Učinio sam to, nikog ne bih mogao odbiti - rekao je episkop bački i dodao:

- Kasnije su mi rekli - ti si blagoslovio Maradonu!

Episkop Irinej i Maradona
1/7

Susret se dogodio početkom prosinca nekoliko sati uoči ždrijeba skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Nikada nisam igrao nogomet, ne znam jesam li ijednu utakmicu pogledao do kraja. Ne pratim nogomet. Iskreno, ne znam ni tko je Maradona - rekao je episkop bački Irinej.

Episkop Irinej i Maradona
1/2

Komentara 5

Avatar nula
nula
20:11 06.01.2018.

Maradona, zvani "punjena paprika" (-:

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:05 07.01.2018.

koje gluposti??

IB
ibiza
00:04 07.01.2018.

opet nebitno ,ali sta se moze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije