Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija

Maradona ima novi posao, navijači napravili pravi spektakl

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
09.09.2019.
u 13:06

U velikoj euforiji nekoliko navijača uspjelo se probiti na teren, a jedan je uspio doći do Maradone kako bi se naklonio najboljem nogometašu svih vremena

Navijači Gimnasije iz La Plate ispunili su stadion kako bi pozdravili novog trenera, legendarnog 58-godišnjeg Diega Maradonu. Na stadionu kluba, koji se nakon pet kola nalazi na zadnjem mjestu, okupilo se 26.000 ljudi na otvorenom treningu, a vladala je atmosfera kao da su osvojili naslov prvaka. 

U velikoj euforiji nekoliko navijača uspjelo se probiti na teren, a jedan je uspio doći do Maradone kako bi se naklonio najboljem nogometašu svih vremena.

"Ne mogu vjerovati svojim očima", kazao je u suzama Maradona.

Foto: Reuters/Pixsell

On je ustvrdio je odavno želio trenirati argentinske klubove, ali da su mu to onemogućili bivši predsjednik Fife Sepp Blatter te bivši predsjednik Nogometnog saveza Argentine Julio Grondona.

Jedini pravi trenerski posao u domovini Maradona je odradio kao izbornik reprezentacije Argentine (2008–2010), ali je nakon ispadanja od Njemačke u četvrtfinalu SP 2010. morao otići. Prošle sezone vodio je meksičkog drugoligaša Dorados iz Sinaloe, kojeg je napustio u lipnju ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije