Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov trener:

Mandžukiću se to događa svake sezone, već znamo što mu je potrebno

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.11.2018.
u 08:08

Trener Massimiliano Allegri najavio je kako će Super Mario biti u konkurenciji za susret protiv Uniteda

Mario Mandžukić najavljen je u Juventusovom sastavu za večerašnju utakmicu 4. kola Lige prvaka. Stara dama u Torinu igra protiv Manchester United (21 sat).

Prije dva tjedna talijanski je prvak slavio na Old Traffordu s 1:0, a hrvatski se napadač uoči dvoboja ozlijedio na treningu. Trener Massimiliano Allegri najavio je kako će Super Mario biti u konkurenciji za susret protiv Uniteda.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

- Mandžukić se oporavio, gležanj izgleda dobro. Nisam želio riskirati u nedjelju protiv Cagliarija, pa ga stavio u momčad. Sada je sve u redu, a i Khedira je spreman. Mario se svake sezone ozlijedi, lani je imao problema s laktom. Već smo naučili kako je njegovom tijelu potreban odmor - rekao je Juventusov trener Massimiliano Allegri.

Mario Mandžukić
1/8

Komentara 7

NI
NikoCro
10:06 07.11.2018.

Idemo Mandžo, zacepi usta ovim Judama, pa se vrati u Repku neka svi crknu

DU
Deleted user
10:44 07.11.2018.

uz rakitica,subasica i perisica najbolji nas igrac....lazni carobnjak se uporno istice kao najbolji a nije ni do koljena ovim velicinama vec je samo imao srecu igrati uz njih kao i u realu slepati se uz ronalda

KO
Kopreinitz
08:40 07.11.2018.

Mandzo, podnesi zahtjev za mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije