Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala Vatrenima

Mandžukiću, Oliću i Rakitiću brončane spomen ploče

Spomen ploče Mandžukiću, Oliću i Rakitiću
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
14.03.2019.
u 10:53

Ploče s njihovim imenima postavljene su uz ploču Brođanina Venija Loserta, zlatnoga hrvatskog rukometaša s Olimpijade u Atlanti 1996. godine

Trima proslavljenim članovima hrvatske nogometne reprezentacije iz Brodsko-posavske županije ovih je dana u povodu prošlogodišnjeg osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ukazano još jedno vrijedno priznanje.

Naime, na središnjem gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu postavljene su tri nove brončane spomen ploče s imenima Marija Mandžukića, Ivice Olića i Ivana Rakitića. Kao što je poznato, Mandžukić je otprije počasni građanin Slavonskog Broda, Ivica Olić je iz Davora, dok je Rakitić podrijetlom iz Sikirevaca, gdje je on proglašen počasnim građaninom.

Uz to, Mandžukiću i Oliću ove će godine biti dodijeljene i povelje zahvalnosti Brodsko-posavske županije. Ploče s njihovim imenima postavljene su uz ploču Brođanina Venija Loserta, zlatnoga hrvatskog rukometaša s Olimpijade u Atlanti 1996. godine. Svečano otkrivanje spomen ploča bit će u utorak, 19. ožujka

>> Pogledajte posljednji trening Dinama uoči Benfice

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:06 14.03.2019.

Bravo!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije