Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mandža prema bundesligi

Mandžukićev transfer bit će najveća Mamićeva zimska zarada

Mario Mandžukić
Reuters
26.12.2009.
u 19:55

Nijemci sada nagađaju da bi Dinamo trebao na svome najboljem igraču zaraditi 7 milijuna eura. Posao će se dogovarati u ponedjeljak.

Iako se Marijo Mandžukić u Njemačkoj već tretira kao novi igrač Werdera, čak se navodi da je već potpisao ugovor na četiri i pol godine, posao još nije zaključen. Naime, sportski direktor Werdera Klaus Allofs tek se u ponedjeljak vraća s božićnih blagdana i tada bi u svom uredu trebao primiti Mandžina zastupnika Ivana Cvjetkovića.

Tarzan odlazi u Bremen sam, s njim ne ide ni jedan Mamić, što nikada do sada nije bila praksa kada se prodavao najbolji Dinamov igrač. Zdravko je jučer odletio na odmor u Dubai, dok Zoran ostaje u Zagrebu. To može značiti sljedeće: ili su opunomoćili Tarzana da dogovori sve detalje ugovora ili ih Werderova ponuda nije "izula iz cipela" pa čekaju novoga kupca. Sada se već priča da bremenski klub ne daje više od 7 milijuna eura...

Mamićima se, naravno, ne žuri jer prijelazni rok još nije ni počeo i sigurno će se javiti još zainteresiranih za maksimirsku zvijezdu.

Werder za sada drži "pole position" jer se već naveliko priča da se rješava dvojice napadača, Bolivijca Marcela Morena i mladoga Nijemca Aarona Hunta, koji ima ponuda iz Engleske.

Koji god klub kupio Mandžukića, bit će to prvi put da Mamić najveću zvijezdu prodaje zimi, što govori da mu je s Mandžom doista prekipjelo.

Također, bit će to najveći Dinamov zimski transfer. Za usporedbu, Igor Bišćan prodan je u siječnju 2001. godine Liverpoolu za 8,25 milijuna eura, ali tada je pola te svote pripalo igraču. Danas sav novac iz transfera ide u Dinamovu blagajnu.

Mamiću je plodonosan bio siječanj 2008. godine, kada je na Pokrivaču (Monaco) i Schildenfeldu (Bešiktaš) inkasirao 4,7 milijuna eura.

Komentara 3

OB
-obrisani-
00:56 27.12.2009.

Valjda če od ovog trnsfera pasti koja kuna u državni proraćun!

OB
-obrisani-
08:17 27.12.2009.

Mene čudi da če Werder potrošiti toliko novca za nekoga zaduženog da se grije pored trenera Schaafa i nosi torbe Claudiu Pizarru, Hugu Almeidi i Markuss Rosenbergu. Ja sam mislio da Werder ima oružara ali očito nema i Manđa če sjajno obavljati taj posao onim dečkima koji če igrati u Bundesligi.

ES
Escudo
16:11 27.12.2009.

a tvoj će mu tzv.predsjednik (ne znam točno čega,jer to ni ne liči na državu) čistiti kopačke,jer to mu do sada najbolje ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije