Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDILI KAZNENI UDARCI

Mandžukić zabio pa se ozlijedio, Lokosi srušili starijeg brata

Mario Mandžukić
Foto: Zoran Grizelj/Večernji list
1/5
24.01.2010.
u 18:12

Više sreće u izvođenju udaraca s bijele točke imao je sastav Roya Ferenčina, koji je izrazi zadovoljstvo postignutim rezultatom.

U finalu memorijalnog turnira Andrije Ankovića u Gabeli, slavila je Lokomotiva. Ta je momčad do ukupne pobjede nad Dinamom došla nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke. Modri su poveli u 17. minuti pogotkom Mandžukića. Između protivničkih braniča i pirotehnike dobro se probio Etto koji je odlično poslužio Mandžukića, nakon čega je Kelava bio nemoćan. Lokosi su uzvratili preko Bagarića koji je sa 25 metara iz slobodnog udarca probio živi zid i zakucao loptu u mrežu. Igru je prije kraja prvoga dijela zbog lakše ozljede napustio Mandžukić.

Početkom drugoga dijela precizan je bio Ibanez. Bio je to rijetko viđen pogodak iz slobodnog udarca s 30-ak metara. U prvi mah se činilo da će lopta završiti kraj vrata, ali je nekom čudnom putanjom ipak završila u mreži. Kako je utakmica odmicala, Lokomotiva je preuzela i inicjativu. U 80. minuti lijepo je ubacio Peko, a najviši u skoku bio je Šimić koji je zabio glavom. U preostalih desetak minuta rezultat se nije mijenjao. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Više sreće i umijeća imala je Lokomotiva koja je slavila s ukupnih 6:4. U toj momčadi zabili su Andronik, Martinac, Mesarić i Šimić. Kod Dinama su pogodili Barbarić i Mlinar, a vratar Ticak promrsio je račune Antoliću i Kramariću

- Prezadovoljan sam nastupom na turniru. Obje utakmice slabije smo odigrali u prvom dijelu, a u nastavku rješavali u našu korist. S obzirom da vježbamo samo 15 dana, to je odličan uvod u sezonu - rekao je Roy Ferenčin, trener Lokomotive.

- Nisam nezadovoljan prikazanim iako smo na koncu ostali bez pobjedničkog pehara. Jedanaesterci su uvijek lutrija - kazao je Krunoslav Jurčić, trener Dinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije