Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrač iskreno

'Mandžukić vam je uvijek isti, on vam je kao medvjed'

Mario Mandžukić
Foto: XinHua/PIXSELL
1/5
04.04.2020.
u 11:04

Na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik - rekao je Medhi Benatia

Nekadašnji nogometaši Juventusa Medhi Benatia i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić dijelili su svlačionicu u Staroj dami, a sada zajedno igraju u dalekom Kataru za Al-Duhail.

Benatia je tako u intervjuu za talijanski Tuttosport pričao o svom prijatelju Mandžukiću. Zanimalo ih je li Mr. No Good ostao isti:

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

- Mandžukić vam je uvijek isti. Prije nego što sam došao ovdje, često su me pitali za njega i govorio sam im kako je on tip koji se ne smije puno, ali na terenu njemu najviše vjerujete jer uvijek daje 200 posto od sebe, kako na utakmicama, tako i na treninzima. On je ratnik - rekao je pa dodao:

- Svi su željeli znati kakav je on kao osoba. Znate, on vam je kao medvjed, ali neki dobar medvjed koji jako štiti svoj privatni život do te mjere da vam neće reći ni što radi nakon treninga - ističe Benatia.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:08 04.04.2020.

nakon davora šukera, mahir mandžuka je najbolji napadač koji je zaigrao za hrvatsku reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije