Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva 'teškaša'

Mandžukić ušao u ring s Hrgovićem, legendarni Francuz ostao zatečen prizorom

Mario Mandžukić i Filip Hrgović
Foto: instagram.com/mariomandzukic
10.09.2020.
u 15:58

Zgodnu objavu je primijetio i nekadašnji Mandžukićev suigrač Patrice Evra, koji je hrvatskog napadača u šali upitao 'je li pri sebi'.

Dok čeka da se rasplete njegova situacija i pronađe novi klub, Mario Mandžukić ispunjava si želje.

A jedna je bila odraditi trening s najboljim hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem, koji je prije desetak dana doznao da se vraća u ring 26. rujna.

Tada će se u danskome Struer Energi Parku boriti protiv 35-godišnjeg Čeha Ondreja Pale, a vjerujemo da će do tog datuma i Mandžo već tresti mreže u nekoj od najjačih europskih nogometnih liga.

- Konačno je Filip Hrgović našao dostojnog sparing partnera. Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša na svijetu i vidjeti kako izgleda njegov trening. Hrga, sretno u nastavku karijere, uz tako naporan rad uspjeh ne može izostati - napisao je Mandžo uz objavljene fotografije na Instagramu. a na što je Hrga uzvratio: 

- Hvala legendo na lijepim riječima, bila mi je čast ugostiti te! Nadam se samo da nećeš otići u boks jer mi neće biti svejedno.

Zgodnu objavu je primijetio i nekadašnji Mandžukićev suigrač Patrice Evra, koji je u šali hrvatskog napadača upitao 'je li pri sebi'.

U duhovitoj noti su prepisku nastavili i navijači, a jedan je od njih Evri odgovorio da se Mandžo očito sprema put Torina po novi ugovor s Juventusom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konačno si je @filip_hrgovic našao dostojnog sparing partnera 😉😅 Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša na svijetu i vidjeti kako izgleda njegov trening 🥊 Hrga, sretno u nastavku karijere - uz tako naporan rad uspjeh ne može izostati 💪🏼🏋🏻🤛🏼 #ElAnimal Finally @filip_hrgovic found a worthy sparring partner 😉😅 It was a pleasure to meet one of the best heavyweight boxers in the world, and watch his training session 🥊 Hrga, I wish you the best in your future matches - seeing how hard you work, success is guaranteed 💪🏼🏋🏻🤛🏼 #ElAnimal #stepbystep #neverstop #mm17🌪

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

Komentara 5

HR
hrvat123
01:07 11.09.2020.

mislim da je Mandjukic zavrsil karjeru i da ga u ovim godinama niko u Evropi nece uzet i zato bi mu bilo najbolje da dodje u Dinamo i jos godinu ili koliko moze odigra za malu lovu jer bogat je dovoljno i zaradil je dovoljno a u Dinamu bi dobro dosao i igrao bi iz gusta

RO
roland
18:59 10.09.2020.

Ako bih nešto volio, onda je vidjeti Mandžukićev pristup u ringu nakon 50-tak boksačkih treninga. Siguran sam da bi se mnogi solidni boksači u poluteškoj kategoriji iznenadili.

RO
roland
18:55 10.09.2020.

Mandžukića oduvijek volim, fascinira me taj njegov ratnički pristup, i sad se najbolje vidi što je Mario značio reprezentaciji. Hrgović je izabrao boks, gdje jedan udarac u glavu ili jetru može nanijeti veliku štetu zdravlju.... On što Hrgoviću treba jest Mandžin pristup i filozofija gdje uvijek daješ sve od sebe . Uvijek pozdravljam ovakve motivacijske treninge koje ni jednom ni drugom ne mogu štetiti, a Hrgoviću mogu puno korisititi u nastavku karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije