Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Mandžukić 'uhvaćen' u Milanu, pogledajte što su mu navijači napravili

Mandžukić
Twitter
17.01.2021.
u 21:29

Mandžo je snimljen u Milanu gdje ga je dočekalo i nekoliko navijača crveno-crnog kluba.

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) uskoro će potpisati za trenutačno vodeći sastav talijanskog prvenstva Milan.

Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukića od potpisa šestomjesečnog ugovora s Milanom koji će mu donijeti milijun i pol eura dijeli još samo liječnički pregled koji bi trebao obaviti u ponedjeljak. Mandžo je snimljen u Milanu gdje ga je dočekalo i nekoliko navijača crveno-crnog kluba.

- Grande Mario - skandirali su mu navijači.

Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail. Kako mu je krajem prošle godine istekao ugovor s Al-Duhailom, Mandžukić može promijeniti sredinu kao slobodan igrač.

Dolazak Mandžukića mnogo bi značio za izuzetno mladu momčad Milana u borbi za scudetto, naš bivši reprezentativac bi bio jedini iskusni napadač uz švedskog veterana, 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića.

A Ibrahimović bi se mogao vratiti na travnjak nakon mjesec i pol dana izbivanja zbog ozljede mišića u ponedjeljak kada Milan gostuje kod Cagliarija u susretu 18. kola Serie A. Bit će to vrlo značajno saznanje za trenera crno-crvenih Stefana Piolija koji je u nedjelju saznao kako na Sardiniji neće moći računati na dvojicu standardnih igrača, Francuza Thea Hernandeza i Turčina Hakana Calhanoglua koji su bili pozitivni na testiranju na koronavirus. 

Milan će u Cagliariju biti prilično oslabljen jer se od koronavirusa još nisu oporavili naš Ante Rebić i Srbin Rade Krunić, ozlijeđeni su Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers i Matteo Gabbia, dok je Rafael Leao suspendiran.

Ključne riječi

Komentara 4

HE
Herceg56
22:24 17.01.2021.

Manđukić je legenda hrvatskog nogometa.

DV
Džontra Volta
06:33 18.01.2021.

Nometašima se apsolutno produžio vijek do kada mogu igratu vrhunski nogomet. Nekada je igrač s 30 g bio pred mirovinu, a sada igra najbolji nogomet u 30-ima.

DE
Dejan1983
23:12 17.01.2021.

Krunic je bosanac, ne srbin!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije