Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 1. kolo

Iznenađenje! Juventus izgubio kod kuće, Mandžukić promašio zicer

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
23.08.2015.
u 19:55

U zadnja tri susreta odigrana u Torinu Juve je slavio, štoviše, nije primio niti gol (7-0)...

U prvom kolu talijanskog prvenstva već smo vidjeli veliko iznenađenje! Aktualni prvak Juventus poražen je na domaćem travnjaku od Udinesea koji je slavio sa 1:0.

Bila je to tvrda utakmica, u pojedinim trenucima i uspavanka, ali sve vrijeme dominirao je Juventus koji je stvorio nekoliko dobrih situacija, no vratar gostiju lako je branio pokušaje Comana, Pereyre i Padoina. Odličnu priliku imao je i Mario Mandžukić u 62. minuti, ali se nije najbolje snašao i s tri–četiri metra pucao je u vratara.

A onda je uslijedila kazna, Udinese je izveo valjda prvi pravi napad na susretu, Kone je prošao po desnoj strani i ubacio, a Thereau je ostao sam na drugoj vratnici i bez problema zabio za vodstvo. Nakon toga Juve je nasrnuo, tražio izjednačenje, ali gosti su se obranili i nose važna i vrijedna tri boda u Udine.

Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta, dosta se borio i trudio, baš kao i uvijek, ali nije se nešto posebno istaknuo osim po promašaju.

Prekinut je tako niz od tri pobjede bez primljena gola Juventusa protiv Udinesea, a prvak Italije već će u sljedećem kolu biti na mukama jer gostuje u Rimu protiv Rome. Prvi je to puta u klupskoj povijesti da je Juve izgubio domaću utakmicu na otvaranju prvenstva. Isto tako, prvi put je prvak poražen u prvom kolu od Sampdorije 1991./92.

>>Serie A nije mrtva, potrošilo se najviše od 2001. godine

Komentara 7

EM
emiokcin
20:02 23.08.2015.

mandzukceva nekvaliteta se pokazala kao kobna za juventus

MA
-Marsijanac-
20:01 23.08.2015.

Mandzukic samo moze igrati sa krilima kakve je imao u Bayern-u, ali gdje ces takve ponovo naci.

RI
rikavac
19:49 23.08.2015.

Jest se pojacao Juve s Mandzom izgubi utakmicu prvu a Mandzo ko da nije ni bio u prvoj postavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije