Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ RAME IBRI

Mandžukić se oglasio na Instagramu, uskoro kreće show 'ratnika'

Mario Mandžukić i Zlatan Ibrahimović
Foto: Twitter
1/3
19.01.2021.
u 20:32

Dolazak hrvatskog napadača komentirala je i prva zvijezda Milana, Zlatan Ibrahimović: - Uplašit ćemo svoje protivnike - najavio je švedski napadač

Hrvatski napadač Mario Mandžukić poručio je da je spreman za borbu nakon što je i službeno postao novi član talijanskoga velikana Milana. Bivši hrvatski reprezentativac potpisao je u utorak ugovor s višestrukim prvakom Europe do kraja ove sezone.

- Iskreno zahvaljujem upravi Milana na prilici da postanem dio ovog fantastičnog kluba - napisao je Mandžukić na Instagramu.

- Bit će mi čast nositi dres pun povijesti i borit ću se za Rossonere. Mogu obećati da ću dati sve od sebe u svakoj utakmici. Siguran sam da zajedno možemo ostvariti san svakog navijača Milana, a mnogo ih ima i u Hrvatskoj. Spreman sam za borbu - poručio je.

Dolazak hrvatskog napadača komentirala je i prva zvijezda Milana, Zlatan Ibrahimović: - Uplašit ćemo svoje protivnike - najavio je švedski napadač.

Talijanski mediji novi napadački dvojac Rossonera najavlju kao "dvojicu ratnika" i velikih profesionalaca.

Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove drugog talijanskog velikana Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail. Kako mu je krajem prošle godine istekao ugovor s Al-Duhailom, Mandžukić je mogao promijeniti sredinu kao slobodan igrač.

Tijekom karijere igrao je i za Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern i Atletico Madrid. U karijeri je osvojio čak 23 trofeja pri čemu i Ligu prvaka s Bayernom 2013.

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao 89 nastupa postigavši 33 gola, a najvećih uspjeh s "vatrenima" ostvario je osvojivši srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Ključne riječi

Komentara 1

ER
EroK
00:37 20.01.2021.

Jedva čekam viditi ubojiti trio na djelu: Ibrahomović-Rebić-Mandžukić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije