Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Mandžukić s klupe gledao uvjerljivu pobjedu Juventusa

Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
08.03.2019.
u 23:37

Junak pobjede Zebri bio je 19-godišnji napadač Moise Kean

Vodeći sastav talijanskog prvenstva Juventus u prvoj je utakmici 27. kola na svom stadionu s pričuvnim sastavom uvjerljivo svladao Udinese s 4:1 (2:0). 

Junak pobjede Zebri bio je 19-godišnji napadač Moise Kean koji je postigao prva dva gola u 11. i 39. minute te izborio kazneni udarac iz kojega je Emre Can povisio na 3:0 u 67. minuti. Konačni rezultat postavio je Blaise Matuidi u 71. minuti.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić ostao je na klupi Juventusa. Njega je trener Allegri zajedno s Cristianom Ronaldom čuvao za uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka kada će u utorak pokušati nadoknaditi 0:2 zaostatak protiv madridskog Atletica.

Juventus je na vrhu ljestvice sa 75 bodova, čak 19 više od drugog Napolija, dok je Udinese 15. sa 36 bodova.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:35 09.03.2019.

Juve je jucer odigrao jednu od boljih, ako ne i najbolju utakmicu sezone. Mladi igraci su pokazali vrijednost i vjestinu modernog nogometa. Kada uporedim ovu utakmicu i predproslu protiv Neapola, onda je tu razlika par svjetlosnih godina u korist ove od jucer. Ako Bude ova momcad igrala protiv Atletika, Juve ima sansu za prolaz. Inace , ne moguca misija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije