Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO GA CIJENI

Mandžukić oduševio legendu: Čelnicima velikana poručio da ga dovedu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.07.2018.
u 12:22

– Za mene, on pripada među najboljih pet centralnih napadača na svijetu

Borussia Dortmund zagrizla je za Marija Mandžukića, no Juventus je njihovu ponudu odbio.

Jedan od onih koji smatraju da žuto-crni ne bi trebali odustati od dovođenja hrvatskog reprezentativca jest legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus.

– Igrač kao on svaku momčad podiže, daje joj timski duh i jača mentalitet. Borussiji Dortmund nedostajao je takav igrač u posljednjih deset-dvanaest mjeseci. Netko tko će zasukati rukave, naštetiti protivniku. ''Pokvarenjak'', ali u izričito pozitivnom smislu – rekao je za Sport Bild Matthäus pa dodao:

>> Pogledajte i najbolje trenutke s dočeka vatrenih

– Ako postoji šansa, Borussia mora dovesti Mandžukića. Oni koji su odgovorni moraju krenuti u to. Bez obzira na njegove godine, on je spreman i još su dobre godine pred njim. Riječ je o fleksibilnom igraču koji se može kretati i po lijevoj strani. 

– Dortmund je još uvijek poželjna destinacija i Mandžukiću bi mogla biti atraktivna. Za mene, on pripada među najboljih pet centralnih napadača na svijetu – zaključuje Matthäus.

>> Pogledajte i zgodne navijačice na dočeku vatrenih

Mario Mandžukić
1/10

Komentara 8

KA
kajinx
15:01 18.07.2018.

Super Mario! Center forward na gol liniji kad zatreba.

BK
branko-kockica
21:29 18.07.2018.

Njemačka, jel to tamo gdje ste Thompsonu otkazali koncert? Odjebi, Lotare.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:45 18.07.2018.

Brže Mandžo dovede rukama loptu iz protivničke mreže nakon postignutog gola na centar igrališta nego što srbi izvedu najbrži svoj napad ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije