Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PROMAKLO

Mandžukić objavio fotografiju iz svlačionice, ali svi su primijetili bizaran detalj

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
13.03.2019.
u 12:27

Središnje mjesto na fotografiji zauzeo je Cristiano Ronaldo koji je sjedio poput kralja, dok su ostali igrači pored njega stajali.

Juventus je sinoć golovima Cristiana Ronalda svladao Atletico Madrid (3:0) i prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a Mario Mandžukić igrao je do 80. minute.

Bivši hrvatski reprezentativac nakon susreta je objavio fotografiju iz svlačionice, a brojnim je navijačima u oko upao zanimljiv detalj.

Naime, središnje mjesto na fotografiji zauzeo je Cristiano Ronaldo koji je sjedio poput kralja, dok su ostali igrači pored njega stajali.

Za Ronalda se često navodi da je narcis, no kad s tri gola odvedeš svoju momčad dalje nije ni čudo da te suigrači tretiraju poput kralja.

>> Pogledajte i tko su Dinamovi heroji

Komentara 24

NE
neboiznadzagreba
13:24 13.03.2019.

Otvaranjem ovakvog članka, ponovno ispadam budala.

ZA
ZAZ
13:10 13.03.2019.

Iz kojeg razloga novinar pise Bizaran detalj? O kojem je tu detalju rijec i sta je bizarno?? To je rekao bih novinarska prostitucija za klik i komentar...

VU
vuky91
14:00 13.03.2019.

Svi su primijetili? Koji ste vi idioti sa takvim idiotskim naslovima... 1.214 komentara i nije baš da pišu ljudi o tom bizarnom detalju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije