Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI JUNAK

Mandžukić: Nikad se ne zna tko te gleda s tribine

Mario Mandžukić
Antonio Bronic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
14.07.2010.
u 10:16

- Skori transfer? Nikad se ne zna. Može, ali opet i ne mora biti – ubacio je raspoloženi Mandžo bubu u uho novinarima.

Dobiti izjavu od Marija Mandžukića uglavnom je prava lutrija, no napadač je sinoć pokazao ljepše lice i lopti i novinarima. Nakon turobnog završetka prošle sezone, u novu je krenuo na mlazni pogon.

– Uvijek imam motiva. Dinamo je klub koji volim i koji me plaća. Ne mogu izaći na teren i odlučiti da mi se ne igra. Ne bi bilo u redu zbog suigrača, navijača... Mogu imati lošiji ili bolji dan, nisam robot, no uvijek pokušavam dati sve od sebe – kazao je Mandžo.

Protiv Kopra je zaista dao. Zabijao je, asistirao i sa Sammirom bio Dinamov motor.

– Sammir se pojednostavnio u igri što nam svima odgovara. Pokazao je da može i zna. Nadam se da će tako i nastaviti – rekao je Mandžukić.

Brazilac vjerojatno i hoće ako nastavi igrati na poziciji koju mu je odredio Zajec.

– Uvijek igram bolje u sredini. Trener je tražio jednostavniju igru što mi odgovara, a mislim da mogu i bolje od ovoga – kazao je Sammir.

Ono što nijednome nije trebalo jesu kartoni zbog čega im je trener najavio sankcije. Plava 17-ica ne bježi od svoje neopreznosti.

– Dobio sam ga bez veze, u žaru borbe. Sad mi je krivo što odmah nisam zaradio i drugi, da se riješim – kazao je Mandžukić i najavio uzvrat koji će biti tek formalnost.

– Ne smijemo se opustiti. Imamo veliku prednost i uvjeren sam da je nećemo prokockati – ozbiljan je bio Mandžukić.

No, koliko god se trudio, nije mogao skriti oduševljenje vlastitom igrom. Protiv slovenskog prvaka odigrao je s nekim posebnim žarom.

– Nikad ne znaš tko te gleda – dobacio je Mandžukić na odlasku dajući do znanja da se ipak možda nešto sprema...

Komentara 12

ZB
Zlatko-Banja Luka
11:00 14.07.2010.

Ma nemaš ti kvalitet ni za tursku drugu ligu a kamo li za premijeršip ili neku drugu iz petice, ja studiram za nogometnog trenera u ja znam sve!

LA
Lass
11:07 14.07.2010.

hahahha zlatko smiješan si, najjači su mi ti koji se ovdje imaju potrebe hvaliti sa svojim tzv. nogometnim znanjem. meni je tebe i takvih poput tebe iskreno žao jer samo ispadaš seljo

A3
a3
12:45 14.07.2010.

slovenski pizdeki hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije