Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR ŽIVOTA

Mandžukić dobio nemoralnu ponudu, nude mu 18 milijuna eura!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.10.2019.
u 10:38

– Razgovaramo s Mandžukićem i tražimo najbolju opciju. Otvoreni smo za sve mogućnosti – rekao je sportski direktor Juventusa Fabio Paratici.

Mario Mandžukić izostavljen je iz svih kombinacija u Juventusu, nije ni na klupi i očito je da će naš napadač biti na hlađenju do zimskog prijelaznog roka. A bivši vatreni tada će potražiti klub u kojem će igrati.

– Razgovaramo s Mandžukićem i tražimo najbolju opciju. Otvoreni smo za sve mogućnosti – rekao je sportski direktor Juventusa Fabio Paratici.

Mandžukić je bio blizu prelaska u Katar, engleski mediji stalno pišu o interesu Manchester Uniteda, a sada se pojavila još jedna opcija. Kineski klub Guangzhou R&F napadaču Juventusa nudi uvjete kakve je teško odbiti.

Naime, talijanski mediji javljaju da bi Mandžukić dobio dvogodišnji ugovor koji bi mu donio 18 milijuna eura, odnosno devet milijuna godišnje. Napadač, 33-godišnjak, takav novac teško može dobiti u nekom drugom klubu.

Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine i od tada je za staru damu odigrao 117 utakmica i zabio 30 golova. Ranije je igrao za Atletico, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Ključne riječi

Komentara 15

GR
gragakarlovac
11:52 28.10.2019.

koliko puta je vecernji objavio 'nemoralnu' ponudu....smijesno

ME
mehokodro
12:42 28.10.2019.

Da je meni biti u njegovim problemima

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:18 28.10.2019.

Uzmi to Mandzo, ne zanovijetaj i ne budali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije