Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio Talijane

Mandžukić će biti bolji od Ibrahimovića: 'Skupa pojačanja poslao je na klupu'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.09.2017.
u 13:53

Dok Higuaina nema nigdje, Mandžukić je bio sjajan. Juventus je platio Douglasa Costu i Bernardeschija 86 milijuna eura, oni se s njim bore za mjesto u prvih 11, ali on igra, a oni su na klupi, piše Gazzetta.

Mario Mandžukić golom je donio pobjedu Juventusu 1:0 protiv Fiorentine u petom kolu Serie A. Zanimljivo, bio je to 26. gol hrvatskog napadača u 92. utakmici za staru damu. Isti je takav učinak u dvije sezone u Torinu imao i Zlatan Ibrahimović koji je dres stare dame nosio od 2004. do 2006, piše Goal.

Riječi hvale za Mandžu imaju i talijanski mediji, a prednjači Gazzetta.

"Dok Higuaina nema nigdje, Mandžukić je bio sjajan. Juventus je platio Douglasa Costu i Bernardeschija 86 milijuna eura, oni se s njim bore za mjesto u prvih 11, ali on igra, a oni su na klupi. Mandžukić je Juventusova konstanta, kao i konstanta 1:0 dobrog starog Juvea", pišu Talijani pa dodaju:

"Nezamjenjiv je, daje momčadi ravnotežu i težinu. Zato je Allegri kod Barcelone u nedostatku Mandžukića stavio dodatnog veznjaka, jer nitko mu drugi ne može donijeti to što mu donosi Hrvat."

Komentara 9

Avatar petrolio
petrolio
14:00 21.09.2017.

manđukićevi hejteri na aparatima

Avatar cera
cera
14:06 21.09.2017.

Što reče???

AN
Andreeejjj
20:32 21.09.2017.

Halooooo Mandjo je super igrać ali miljama daleko od kralja i velemajstora IBRE! Molim Vas uozbiljite se malo, novinarčići!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije