Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠLO BEZ NEREDA

Mandžo zabio nakon 140 dana

Dinamo Zrinjski
Stojan Lasić/VLM/Pixsell
21.01.2010.
u 17:40

Uoči utakmice i nakon nje nije bilo navijačkih izgreda, a na tribinama bilo je i nekoliko stotina BBB-a. Dinamo je slavio 1:0 pogotkom Marija Mandžukića.

Odavno niti jedan susret na stadionu Pod bijelim brijegom nije privukao više zanimanja u gradu na Neretvi. Oko 10.000 gledatelja željelo je vidjeti susret između prvaka Hrvatske i prvaka BiH. Bilo bi zanimljivo provjeriti koliko je srednjoškolaca u mostarskim školama jučer markiralo jer su u grupama s torbama na leđima dolazili na utakmicu.

Dinamo je bolje igrao na početku susreta. Nakon početnog ispitivanja snaga, u 17. minuti Mandžukić je jednu pogrešku obrane Zrinskog rutinski pretvorio u pogodak. Dinamov je igrač prihvatio loptu dodanu iz veznog reda, krenuo prema vratima i školski završio akciju jedan na jednoga s vratarom Zrinjskog Adžićem. Bio mu je to prvi pogodak nakon 140 dana posta.

Do kraja poluvremena Zrinjski je bio puno bolji, imao je nekoliko dobrih prilika. Butina je u 23. i 25. minuti obranio udarce Stojanovića i Zadre, dok nešto kasnije Marković nije uspio zabiti, odnosno pogodio je vratnicu te šutirao preko gola.

U drugom dijelu oba sastava promijenila su mnogo igrača. Razvodnilo je to koncepciju igre objema momčadima, stopostotnih prigoda više nije bilo.Uoči utakmice i nakon nje nije bilo navijačkih izgreda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marquis
marquis
21:47 21.01.2010.

Mora da su mu se ugrijali nokti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije