Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveni navijač

Mandžo sjajnom čestitkom poželio sreću rukometašima, a posebno jednom igraču

Mario Mandžukić
Foto: Instagram/Mario Mandžukić
17.01.2019.
u 13:47

Uvijek me inspirira i ispuni ponosom kada gledam naše sportaše s koliko strasti i patriotizma predstavljaju Hrvatsku. Sretno mom prijatelju Domagoju Duvnjaku i našim rukometašima večeras protiv Španjolske, nastavimo pobjednički niz, poručio je Mandžo.

Mario Mandžukić zbog ozlijede je propustio utakmicu talijanskog Superkupa u kojem je njegov Juventus stigao do pobjede i trofeja protiv Milana. 

Mandžukić nije putovao u Saudijsku Arabiju, gdje se igrala utakmica. 

To ga nije spriječilo da obuče dres svog prijatelja iz rukometne reprezentacije Domagoja Duvnjaka, istrči na travnjak i putem Instagrama njemu i ostalim igračima pruži podršku uoči današnjeg susreta sa Španjolcima na Svjetskom prvenstvu.

– Uvijek me inspirira i ispuni ponosom kada gledam naše sportaše s koliko strasti i patriotizma predstavljaju Hrvatsku. Sretno mom prijatelju Domagoju Duvnjaku i našim rukometašima večeras protiv Španjolske, nastavimo pobjednički niz – poručio je Mandžo.

>> Pogledajte naše navijače uoči utakmice s Makedonijom

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
14:56 17.01.2019.

Mi Hrvati!!!!

DU
Deleted user
15:38 17.01.2019.

..sretno kaubojima..bravo Mandžo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije