Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Mandžo ovog puta nije bio pravi: Max, mogao bi ga ponekad odmoriti

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.09.2018.
u 17:33

Među najslabije ocijenjenim igračima bio je i Douglas Costa koji je u 61. minuti zamijenio hrvatskog napadača

Juventus je ovog vikenda nastavio pobjednički niz u talijanskoj ligi. U 4. kolu momčad Massimiliana Allegrija kod kuće je nadjačala Sassuolo s 2:1, a oba pogotka za Staru damu zabio je Cristiano Ronaldo.

Talijanski mediji nisu imali problema izabrati igrača utakmice. Portugalac je nakon slabog ulaska u sezonu napokon namjestio nišanske sprave i odveo svoju momčad do novog trijumfa. No Gazzetta dello Sport za najslabijeg igrača u Juventusovom sastavu izabrala je Marija Mandžukića.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

"Tijekom utakmice djelovao je izgubljeno, lutao je. Mario nije bio sto posto u dvoboju", piše Gazzetta dello Sport te napominje kako bi trener Max Allegri ponekad mogao odmoriti Mandžukića i Khediru.

Među najslabije ocijenjenim igračima bio je i Douglas Costa koji je u 61. minuti zamijenio hrvatskog napadača. I to s razlogom!

U nešto više od pola sata igre Brazilac nije pokazao ništa, a u sudačkoj nadoknadi je nakon rasprave s Federicom Di Francescom pljunuo Sassuolova igrača te je dobio crveni karton.

Komentara 1

PR
prajdali100
19:02 17.09.2018.

Moglo je i bez ovog nazovi članka.Ovom tipu kao da je drago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije