Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva gola Nikole

Mandžo asistirao, Kaliniću tehnologija 'ukrala' hat-trick za Milan

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
Autori: Hrvoje Delač, Hina
17.09.2017.
u 16:26

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Juventus koji se ovom pobjedom poravnao s Interom na vrhu ljestvice

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić bio je asistent za prvi pogodak Juventusa koji je u susretu 4. kola talijanskog prvenstva kao gost svladao Sassuolo sa 3-1 (1-0).

Mandžukić je odličnom loptom s lijevoga krila u 16. minuti uposlio Paula Dybalu koji je udarcem sa 20-ak metara pogodio mrežu nemoćnog Consiglija na golu Sassuola.

Sjajni Dybala je u drugom poluvremenu postigao još dva efektna pogotka, u 49. minuti je udarcem iz koljena pogodio s ruba kaznenog prostora bliži kut domaćeg vratara za 2-0, da bi u 63. golom iz slobodnog udarca postavio konačni rezultat.

U međuvremenu je Sassuolo u 51. minuti nakratko uspio smanjiti na 2-1 preko Politana.

Mandžukić je odigrao svih 90 minuta za Juventus koji se ovom pobjedom poravnao s Interom na vrhu ljestvice, oba sastava imaju po maksimalnih 12 bodova. Sassuolo je 17. s jednim bodom.  

A Nikola Kalinić počeo je zabijati u dresu Milana. U domaćoj utakmici protiv Udinesea zabio je dva gola i tako pomogao svojoj momčadi da osvoji tri važna boda. Milan je, naime, pobijedio 2:1.

U 83. minuti Kalinić je još jednom zatresao mrežu, već proslavio hat-trick i donio loptu na centar, ali onda je sudac zatražio pregledavanje snimke te odlučio poništiti pogodak zbog zaleđa. Minutu nakon toga hrvatski reprezentativac uz ovacije je napustio igru.

 

Komentara 14

PR
prarvat
17:02 17.09.2017.

s ovakvim igračima nama visi rusija?

Avatar mister.N@
mister.N@
17:26 17.09.2017.

zato mi imamo vrhunskog trenera Cacica predsjednika saveza Sukera i tatu obojici Mamica zbog kojih necemo vidjeti Rusiju i ako je nekim slucajem vidimo napravit cemo veliko nista sa igracima koji se mogu prosetat preko bilo koje repke!!!!

Avatar zagorac2
zagorac2
08:49 18.09.2017.

ustvari nasi klubovi osim mozda Dinama ne odgajaju ni vodonose vise nego odgajaju legiju stranaca - ok mozda dinamo ima tucet dice koji su odrasli u Maksimiru a ostali ko np. Jajduk koji se je non stop falil sa "NASA DICA" a kad tamo legija nekih trecerazrednih stranaca a dica ko njih treba - a da zaboravil sam krivi suci, nekad Markovic kojeg su pospremili u grob, kriv Suker a najvise kriv Mamic kaj evo nakon par kola Jajduk zaostaje 9 bodova iza prvog- zalost, jad i bjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije