Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠI REZULTATI

Mancini dobio otkaz u Cityju!

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
14.05.2013.
u 00:13

- Sa žaljenjem moramo objaviti da je Mancini smijenjen s dužnosti menadžera Cityja. Klub nije ostvario zacrtane ciljeve za ovu sezonu osim plasmana u Ligu prvaka - objavio je City.

Roberto Mancini dobio je otkaz u Manchester Cityju nakon što je tri i pol godine vodio momčad. Razlog su loši rezultati bogatog kluba koji će ove sezone ostati bez trofeja.

- Sa žaljenjem moramo objaviti da je Mancini smijenjen s dužnosti menadžera Cityja. Klub nije ostvario zacrtane ciljeve za ovu sezonu osim plasmana u Ligu prvaka - objavio je City.

City nije uspio obraniti naslov, u Ligi prvaka je ispao u skupini, a u finalu FA Cupa je iznenađujuće poražen od Wigana. Da će Mancini zbog toga platiti glavom šuškalo se već danima.

Mancinija bi mogao naslijediti Manuel Pellegrini. Takve glasine krenule su kada su novinari uhvatili sportskog direktora Cityja, Txikija Begiristaina kako ruča s menadžerom aktualnog trenera španjolske Malage.

>> Mancini: Čak i ako osvojim FA kup mogao bih dobiti otkaz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije