Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende crvenih vragova

Manchester Utd. nudi novi ugovor 36-godišnjacima Giggsu i Scholesu

Ryan Giggs
AFP
22.11.2010.
u 10:48

Nogometaši engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda, Ryan Gigss (36) i Paul Scholes (36), mogli bi i sljedeće godine igrati za crvene vragove, iako su najavili odlazak.

Prema informacijama lista News of the World, United će sljedeće nedjelje ponuditi tim veteranima novi jednogodišnji ugovor po kojem bi zarađivali 65.000 funti tjedno. Time bi uprava osigurala njihov ostanak, ali i nastavak utjecaja na mlađe igrače.

Inače, Giggs je član prve momčadi Uniteda od 1990. godine, a Scholes od 1994. Nove ugovore trebali bi dobiti i Darren Fletcher te Wes Brown.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije