Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gubi i od fenjeraša

Manchester United se propisno osramotio, ipak bi tu Mandžo jako dobro došao

Watford - Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.12.2019.
u 17:13

Manchester United je ostao na osmom mjestu sa 25 bodova

Nastavljaju se muke po Manchester Unitedu. U nedjelju je poražen na gostovanju kod Watforda s 2:0 (0:0), kluba koji je u osamnaest dosadašnjih prvenstvenih nastupa upisao samo 12 bodova i čuči na začelju ljestvice.

Domaćin je potpuno zasluženo stigao do tri boda, međutim sve je moglo bit drugačije da je Jesse Lingard u 35. minuti zabio ono što je morao. Naime, napadač Uniteda je sam krenuo gotovo s centra prema Benu Fosteru, ali je akciju okončao uz očajan pokušaj loba.

Lingard je posljednji pogodak u prvenstvu zabio u prosincu 2018. godine, te je od tada na terenu proveo više od 25 sati bez zabijenoga gola. 

Watford je poveo u 50. minuti golom Ismaila Sarra nakon nespretne reakcije vratara Davida de Gee kojem je lopta 'iscurila' iz ruku.

Svega četiri minute kasnije Aaron Wan-Bissaka je skrivio kazneni udarac koji je realizirao Troy Deeney za 2:0.

Do kraja utakmice očajni United je pokušao ugroziti suparnička vrata, ali nije uspio niti ublažiti poraz.

Watford je sa 12 bodova i dalje na začelju, isti broj bodova na 19. mjestu ima i Norwich City, dok Aston Villa na 18. mjestu, koje također vodi u niži rang natjecanja, ima 15 bodova.

Manchester United je ostao na osmom mjestu sa 25 bodova, 24 manje od lidera Liverpoola.

Podsjetimo, gotovo do jučer se spominjalo da će Manchester United u siječnju pokušati dovesti hrvatskoga napadača Marija Mandžukića, ali zadnje informacije ukazuju na to da će nekadašnji hrvatski reprezentativac ipak završiti u Al-Duhailu

 

Komentara 3

PR
prajdali100
18:29 22.12.2019.

Jedan Manchester United je dozvolio sebi da ima trenera koji je došao da se uči !!! Selekcija igrača je čista katastrofa.Tu ima 4- 5 vrlo dobrih igrača a sve ostalo treba odmah potjerati.Bolje je igrati sa juniorima.

Avatar mos_mislit
mos_mislit
18:03 22.12.2019.

Nevjerovatno padnem na listicu zbog njih!

IV
ivanbalic
19:34 22.12.2019.

Pa staceim Mandzukic,kad je Manu,pun Mandzi,da ni je bio bi na vrhu ljestvice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije