Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester United se iskalio na Fulhamu

Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.12.2018.
u 18:31

Fulham je od 68. minute ostao s desetoricom igrača, nakon što je drugi žuti karton zbog neopreznog starta zaradio Zambo Anguissa

Nogometaši Manchester Uniteda prekinuli su u subotu niz od četiri utakmice u engleskoj Premier ligi u kojima nisu uspjeli pobijediti, nakon što su na svom Old Traffordu sa 4-1 (3-0) svladali Fulham.  

Prvo ime dvoboja bio je engleski reprezentativac Marcus Rashford koji je kod prva dva pogotka Uniteda bio asistent, a u 82. minuti se i sam upisao u strijelce. Momčad Josea Mourinha u vodstvo je došla u 13. minuti pogotkom Ashleyja Younga.

Manchester United
1/5

U 28. minuti na 2-0 povisio je Juan Mata, a Španjolac je u 42. minuti asistirao Romeluu Lukakuu za 3-0. Kamara je iz kaznenog udarca smanjio u 67. minuta na 3-1, ali je Rashford udarcem s više od 20 metara u 82. minuti svladao nesigurnog vratara Sergija Rica za konačnih 4-1.

Fulham je od 68. minute ostao s desetoricom igrača, nakon što je drugi žuti karton zbog neopreznog starta zaradio Zambo Anguissa.

Liverpool je protutnjao Bournemouthom zahvaljujući najboljem strijelcu i igraču Premier lige u prošloj sezoni, Egipćaninu Mohamedu Salahu koji je postigao tri od četiri Liverpoolova pogotka. Momčad Juergena Kloppa jedina je uspjela u subotnjem poslijepodnevnom programu doći do pobjede u gostima, a time je Liverpool s 42 boda privremeno preskočio Manchester City na vrhu ljestvice.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na prisilnom je odmoru, nakon što mu je Liverpoolova liječnička služba dijagnosticirala potres mozga.

Minimalne pobjede ostvarili su Arsenal protiv Huddersfielda, Cardiff protiv Southamptona i Burnley protiv Brightona, dok je West Ham u drugom poluvremenu preokrenuo početni zaostatak protiv Crystal Palacea i s 3-2 došao do treće uzastopne prvenstvene pobjede.

U večernjem dijelu programa na rasporedu je derbi na Stamford Bridgeu, gdje Chelsea dočekuje Manchester City od 18.30 sati, a do 20.45 sati Leicester je domaćin Tottenhamu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije