Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI CRYSTAL PALACE

Manchester United nakon puno borbe osvojio FA kup i gurnuo Bilićev West Ham u Europu

Manchester United
Foto: Reuters
1/15
21.05.2016.
u 21:27

Crvenim vragovima je to 12. naslov pobjednika najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, dok je Crystal Palace upisao i drugi finalni poraz.

Nogometaši Manchester Uniteda pobjednici su FA kupa nakon što su u finalnom dvoboju na Wembleyju nakon produžetaka pobijedili Crystal Palace 2:1.

Crvenim vragovima je to 12. naslov pobjednika najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, dok je Crystal Palace upisao i drugi finalni poraz. Prvi put londonski sastav je stigao do finala 1990. godine kada je također izgubio od ManU-a.

Crystal Palace je poveo u 78. minuti golom Jasona Puncheona, no samo tri minute kasnije izjednačio je Juan Mata. U 105. minuti United je ostao s igračem manje nakon što je isključen Chris Smalling, no pet minuta kasnije United je došao do pobjede golom Jessea Lingarda.

ManU je osvajanjem FA kupa potvrdio nastup u Europskoj ligi, ali i otvorio europska vrata West Hamu našeg Slavena Bilića koji će također igrati u Europskoj ligi.

Komentara 2

MU
muh
07:36 22.05.2016.

Sudac je napravil sve.

UM
umnjak
07:52 22.05.2016.

Svaka čast Fergusonu kao treneru, ali je to najodvratniji klub u Engleskoj. Kad se sjetim samo "suca" Webba i ostalih...bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije