Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Manchester ga razočarao, hoće li Pogba nakon ovoga otići u Real?

Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.05.2019.
u 18:16

Na vrhu je Liverpool s 94 boda, dva manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester City koji je u ponedjeljak ugostiti Leicester City

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu za Chelsea koji je u susretu 37. kola engleskog prvenstva na svom Stamford Bridgeu svladao Watford s 3-0 (0-0) i time skočio na treće mjesto ljestvice.

Chelsea je otpor Watforda slomio početkom drugog poluvremena kada su Loftus-Cheek (48) i David Luiz (51) na asistencije Hazarda postigli dva brza pogotka, a konačnih 3-0 postavio je Higuain (75).

Kolo prije kraja prvenstva Chelsea je treći sa 71 bodom, jednim više od četvrtog Tottenham Hotspura, a pet više od petog Arsenala.

Watford je ostao 10. s 50 bodova.

Manchester United je ispao iz svih kombinacija za plasman u Ligu prvaka nakon što je odigrao samo 1-1 na gostovanju kod uvjerljivo posljednjeg Huddersfield Towna. United je poveo početkom utakmice preko McTominaya (8), ali je izjednačio Mbenza (60) nakon grube pogreške Shawa

Ovo bi moglo potaknuti nove glasine oko odlaska Francuza Paula Pogbe u Madrid gdje bi se pridružio momčadi Zinedinea Zidanea.

Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica Uniteda u premier ligi bez pobjede, pa su "crveni vragovi" ostali na šestoj poziciji sa 66 bodova, dok je Huddersfield, koji je odavno izgubio izglede za ostanak u društvu najboljih, ostao posljednji s 15 bodova, 11 manje od pretposljednjeg Fulhama.

Na vrhu je Liverpool s 94 boda, dva manje uz utakmicu manje ima drugi Manchester City koji je u ponedjeljak ugostiti Leicester City.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
21:06 05.05.2019.

Pogba bude svakak pojačanje al im je potrebniji Eriksen il ovaj mali de Jong iz Ajaxa !!!

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:56 06.05.2019.

Ako se dogovore oko plaće !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije