Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Manchester Cityju se ovo nije dogodilo gotovo godinu dana

Burnley Manchester City Premier liga
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.02.2018.
u 15:59

Prednost Cityju je osigurao Danilo u 22. minuti, a izjednačio je osam minute prije kraja utakmice Johann Gudmundsson

Da, i Manchester City može prosipati bodove. Vidjeli smo to u subotu kada su u gostima kod Burnleya odigrali 1:1. Bio je to tek treći ovosezonski remi Pepove momčadi, a imaju i jedan poraz (nedavni od Liverpoola).

Prednost Cityju je osigurao Danilo u 22. minuti, a izjednačio je osam minute prije kraja utakmice Johann Gudmundsson, piše Goal.

Između ta dva pogotka smjestilo se nekoliko dobrih prilika, a možda i najbolje smo vidjeli u 70. i 71. minuti. Najprije je Burnleyev Aaron Lennon potegnuo u desne rašlje, ali mu je Ederson sjajnom reakcijom obranio, a minutu kasnije je veliki promašaj upisao Raheem Sterling.

Prvi je ovo put nakon travnja 2017. godine da City nije pobijedio u utakmici u kojoj je poveo. Od remija 2:2 protiv Arsenala su odigrali 26 utakmica, i kad god su prvi zabili gol, na kraju su i slavili.

City je uvjerljivo vodeći u prvenstvu sa 69 bodova, 16 više od Manchester Uniteda. Burnley je sedmi s 36 osvojenih bodova.

Komentara 1

Avatar southman
southman
17:21 03.02.2018.

Dolazi polako proljeće kada uobičajeno Guardioline ekipe polako tonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije