Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Manchester City se vratio pobjedama uoči derbija s Liverpoolom

Southampton Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.12.2018.
u 17:18

Chelsea je kod Crystal Palacea slavio s mininalnih 1:0, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je francuski reprezentativac N'Golo Kante u 51. minuti.

Nogometaši Chelseaja i Manchester Cityja ostvarili su pobjede u 20. kolu engleskog prvenstva gostujući kod Crystal Palacea, odnosno Southamptona, čime su zadržali isti zaostatak na ljestvici za vodećim Liverpoolom.

Aktualni prvaci su postigli tri pogotka i svladali Southampton s 3:1, ali su se i propisno napromašivali na St. Mary's stadionu. Svi golovi pali su u prvom poluvremenu, a posljednja dva u samoj završnici. Za Manchester City strijelci su bili David Silva u 10. minuti, u 45. je udarac Sterlinga u svoju mrežu skrenuo domaći veznjak Ward-Prowse, a tri minute poslije Sergio Aguero je postavio konačnih 3:1. Jedini pogodak za Southampton postigao je Danac Hojbjerg.

Chelsea je kod Crystal Palacea slavio s mininalnih 1:0, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je francuski reprezentativac N'Golo Kante u 51. minuti. Kanteu je to treći premijerligaški pogodak u ovoj sezoni.

Southampton Manchester City
1/6

Mateo Kovačić je u ovom dvoboju bio taktička zamjena i ušao je tek u 88. minuti umjesto Rossa Barkleyja.

Burnley je došao do važnih bodova pobijedivši pred svojim navijačima West Ham s 2:0. Strijelci su bili Wood u 15. i McNeil u 34. minuti.

Liverpool je vodeći na ljestvici sa 54 boda. Drugoplasirani Manchester City ima 47 bodova, Tottenham je treći sa 45, a četvrti Chelsea ima 43. Na petom je mjestu Arsenal sa 38 bodova. Southampton je 17. sa 15 bodova, koliko ih ima i Burnley na 18. mjestu. Fulham je predzadnji sa 14 bodova, a zadnji Huddersfield ih ima 10.

Komentara 2

IB
ibiza
22:20 30.12.2018.

sta oni nemsju blagdane ,o boze koga zanima sada fudbal bre

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:29 31.12.2018.

Poderaće ih Klopp.... jedva čekam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije