Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fifa

Manchester City kažnjen zbog kršenja pravila oko dovođenja maloljetnih igrača

Liverpool - Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.08.2019.
u 19:35

Zaštita maloljetnika je ključni element u Fifinu pravilniku vezanom za transfere igrača i pridržavanje pravila oko njihovih prelazaka je naš prioritet, objavila je Fifa

Međunarodni nogometni savez (FIFA) kaznio je engleskog nogometnog prvaka Manchester City sa 370,000 švicarskih franaka zbog kršenja pravila oko dovođenja igrača mlađih od 18 godina, no City je izbjegao zabranu dovođenja igrača.

U veljači ove godine je drugi engleski prvoligaš Chelsea kažnjen zabranom dovođenja igrača na jednu godinu i sa 600,000 franaka zbog toga što je u 29 navrata prekršio pravila oko dovođenja maloljetnih igrača.

Liverpool - Manchester City
1/10

Disciplinska komisija Fife je blažu kaznu Cityju objasnila time što je klub "prihvatio svoju odgovornost".

'Zaštita maloljetnika je ključni element u Fifinu pravilniku vezanom za transfere igrača i pridržavanje pravila oko njihovih prelazaka je naš prioritet', objavila je Fifa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije