Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj

Manchester City i Arsenal love hrvatskog talenta - novog Jarnija

David Čolina
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
28.05.2017.
u 16:54

David Čolina istaknuo se sjajnim pogotkom Španjolskoj u remiju (1:1) na Euru.

David Čolina, 16-godišnji Dinamov dragulj i jedan od najboljih igrača Hrvatske U-17 reprezentacije s nedavnog Europskog prvenstva koje se održalo u Lijepoj našoj, izazvao je interes engleskih velikana Manchester Cityja i Arsenala.

Engleski mediji prenose informaciju kako skauti navedenih klubova prate mladog hrvatskog igrača koji se istaknuo sjajnim pogotkom Španjolskoj u remiju (1:1) na Euru.

Englezi tvrde kako su njihovi klubovi odlučili već ovog ljeta dovesti lijevog beka pristiglog u Dinamo 2009. godine iz Hrvatskog dragovoljca. Ujedno, riječ je o mladiću koji redovno nastupa za sve hrvatske selekcije, a predviđa se kako bi mogao zbog stila igre postati novi Robert Jarni.

Komentara 5

ST
Stojko
17:20 28.05.2017.

Ako roditelji žele da im se dijete već sa 17 godina potuca po svijetu i na kraju propadne nek' ga samo prodaju u tuđinu.

CR
crocro
17:52 28.05.2017.

Uvijek je bilo tako da velika riba jede manju ribu a onda tu veću ribu pojede još veća riba i tako sve do kita. To se zove kružni tok talentiranih igrača.

MU
muh
17:25 28.05.2017.

Tu nešto ne štima svi žele samo Lukicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije