Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ POVEČANJE PLAĆE

Manchester City će potpisati novi ugovor s Gabrielom Jesusom

Gabriel Jesus
Foto: Reuters/PIXSELL
16.05.2020.
u 23:42

Po sadašnjem ugovoru, koji ističe za tri godine, Gabriel Jesus ima godišnju plaću od pet milijuna eura, a novi ugovor bi mu jamčio plaću od 6,7 milijuna eura po sezoni.

Manchester City je spreman potpisati novi ugovor sa brazilskim napadačem Gabrielom Jesusom (23), koji bi mu donio veću plaću, objavili su u subotu britanski mediji.

 Po sadašnjem ugovoru, koji ističe za tri godine, Gabriel Jesus ima godišnju plaću od pet milijuna eura, a novi ugovor bi mu jamčio plaću od 6,7 milijuna eura po sezoni.

 Trener Pep Guardiola smatra da je Gabriel Jesus jedan od najboljih napadača koji igraju u Europi. Iako ga Juventus pokušava nagovoriti da dođe u njihove redove, vodstvo Manchester Cityja vjeruje da će Jesus još dugo igrati za njih.

Gabriel Jesus je stigao u Manchester City u siječnju 2017., i to baš na inzistiranje trenera Guardiole, a dosad je za City u 138 nastupa postigao 63 gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije