Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu!

Mamićev konačni pad, USKOK-ove istrage odmaknut će ga i od privatizacije Dinama

Max naslovnica
VL
13.02.2016.
u 13:52

Sportski tjednik Max! u nedjelju, 14. veljače u paketu uz Večernji list za samo 5 kuna!

Novi Max! otkriva da se zavrtio transfer koji će promijeniti odnose snaga u Europi - brazilski čarobnjak Neymar napušta Barcelonu i pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru. Real, Manchester United i Manchester City pripremili su rekordnih 190 milijuna eura za odštetu čime će Neymar postati najskuplji nogometaš u povijesti. S druge strane, Brazilac je pritisnut i istragama zbog poreznih pronevjera u Španjolskoj i Brazilu koje će ga enormno koštati - otac bi mu mogao završiti u zatvoru, a već mu je blokirano gotovo 50 milijuna eura imovine. Real mu obećaje da će postupci biti prekinuti izabere li Madrid....

Max! otkriva i kako su USKOK-ove istrage označile kraj Mamićeve vladavine Dinamom i hrvatskim nogometom - optužbe su preozbiljne, a Mamić se zbog toga mora odmaknuti i od privatizacije kluba. Situacija je za njega puno teža nego što on i njegovi suradnici pokušavaju javno prikazati...

Uz Hajdukov 105. rođendan Max! otkriva i zaboravljeni detalj - legendarni Vlatko Marković kao trener bijelih bio je najbliži osvajanju europskog trofeja...

Max! predstavlja Dinamovog Rumunja Alexandrua Matela kojem se otvorilo mjesto u prvoj postavi. Rumunj otvoreno najavljuje:

- Igrama u Dinamu osigurat ću i mjesto u reprezentaciji na Euru 2016. u Francuskoj.

Nenad Gračan, sadašnji izbornik mladih, a jedan od rijetkih trenera koji je vodio Dinamo, Hajduk i Rijeku najavljuje burno proljeće u HNL-u - Hajduk nije za otpisati, no prvaka će odlučiti derbi Dinamo - Rijeka 21. veljače. Riječani na euforiju mogu osvojiti naslov prvaka...

Max! donosi dva velika intervjua s dvojicom rukometnih topnika koji su se ponovo vratili na teren, zagrebašom Stipom Mandalinićem i Blaženkom Lacković koji se vratio u elitnu Bundesligu.

Novi Max! predstavlja Gorana Bjedova, zagrebačkog košarkaškog trenera koji je prvi suradnik Aleksandra Đorđevića: Vjerujem da ću sa Srbijom izboriti Olimpijske igre u Riju.

Max! predstavlja i jedinstveni projekt hrvatskih judaša i judašica koji su kombinacijom sjajanih uspjeha i ljepote naših judašica napravili jedinstveni sportski kalendar u Hrvatskoj.

Samo uz Max! možete osvojiti i ulaznice za euroligaški dvoboj Cedevita - Darušafaka.

Sportski tjednik Max! u nedjelju, 14. veljače u paketu uz Večernji list za samo 5 kuna!

Komentara 5

Avatar antuntun55
antuntun55
15:21 13.02.2016.

....hahaha..toliki je strah od navodno palog Maminja ,da "novinar " nema mu.a potpisati članak...No maminjo je samo dodao gas..malo se (formalno) odmaknu o od Dinama da ima više mjesta i manje suzdržanosti opaliti po orjuni i filojugoslovenima koji truju hrvatski puk...a kaj se privatizacije tiče...ne sekiraj se ova država ima dovoljno domoljuba i katolika da svetinja ne ode u prjave ruke orjune i balkanofila..AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

DU
Deleted user
14:36 13.02.2016.

Drugovi nanjušili kao i u bivšoj jugi veliki novac i sada se brinu da Mamić ne bi previše zaradio a na pomolu je i građevinski bum pa ne znam koliko se Mamić razumije u graditeljstvo jer vidimo da nije vičan dijeliti biznis.

BR
braveheart11
20:00 13.02.2016.

o ovome sam pricao pri prvoj objavi privatizacije Dinama.......Mamic je htio kupiti Dinamo..... i to novcima od Dinama..... tvrdim i dalje.... njega nitko ne moze maknuti od Dinama..... niti zatvor niti nista drugo.... Kupiti ce ga Pero Peric a iza njega je Mamic..... ulaskom 30 miliona eura u klub....Dinamo ce biti miljama daleko od svih klubova sa ovih podrucja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije