Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽE: 'POSTOJE SNIMKE'

Mamić tvrdi: 'Sudac Vrban je Rašića pretukao pa mu još sredio godinu dana zatvora'

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
26.03.2021.
u 10:23

"Ucijenjena ili korumpirana sutkinja Jasna Zoretić Rendulić ignorirala je taj nalaz te medicinsku dokumentaciju i osudila Rašića na godinu dana bezuvjetnog zatvora zato što ga je istukao Frutek. Čestitam gospođi"

Zdravko Mamić nastavlja sa svojom tzv. reformom pravosuđa. Iz dana u dan donosi nove detalje navodnih nedjela sudaca za koje, tvrdi, ima i dokaze. Tako je za kraj radnog tjedna odlučio još jednom prozvati suca Vrbana, kojega je ovoga puta nazvao ''Kung Fu Frutek Vrban'' pa pojasnio i nadimak i za što ga ovoga puta optužuje.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Sudac Kung Fu Frutek Vrban ozbiljan je mazohist. Osim što me reketario, bavio se pranjem plahta baka u zamjenu za nekretnine, vašim novcem izgradio voćnjak koji je prodao za 550.000 eura, tukao je ženu, uzeo 120.000 eura Pierre Cardin robe, ali čini se da mu još nije dosta. Zbog pogodovanja u imovinsko-pravnim odnosima bratu Milenka Rašića 11. srpnja 2014. godine nasrnuo je na Milenka i zadao mu više udaraca rukama i torbom.

Prvo ga je udario rukom u glavu, zatim dva puta torbom, a tek potom, nakon nekog vremena, Rašić je uzvratio i suca Vrbana udario u nogu. Nakon toga pobrinuo se da nestanu snimke nadzornih kamera sa zgrade DORH-a ispred koje se incident dogodio. Obrana Rašića nabavila je snimke s obližnje zgrade FINE, koje je sudski vještak Vojin Maštruko ocijenio kao napad Fruteka na Rašića, no ucijenjena ili korumpirana sutkinja Jasna Zoretić Rendulić ignorirala je taj nalaz te medicinsku dokumentaciju i osudila Rašića na godinu dana bezuvjetnog zatvora zato što ga je istukao Frutek. Čestitam gospođi Zoretić Rendulić, nadam se da je ponosna! Nalazi vještaka pripremljeni su na https://bit.ly/3fcnwbm", napisao je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Osvetnik..Ernesta..Fulira
Osvetnik..Ernesta..Fulira
10:28 26.03.2021.

Hahahahahahahahahahahhhahahahahahahaaaaaa...... Ožeži majstore !!!

CR
Crocirih
10:33 26.03.2021.

Ovaj diskurs je preslika hrvatskog društva. Hrvatska kao država je na nivou točno ovoga. A to nije država, to je balkanska prćija bez ikakve logike i legitimiteta.

MA
Marsi
14:40 26.03.2021.

Samo shishaj Maminjo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije