Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Mamić se vraća u Dinamo: Hoće li postati novi sportski direktor?

Zoran Mamić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.05.2019.
u 10:15

Nakon arapskih avantura, Zoran Mamić mogao bi opet preuzeti funkciju u Dinamu. Ovaj put kao sportski direktor, ali Marijan Vlak također bi ostao u klubu na tom mjestu

Zoran Mamić nakon što je dobio otkaz u Al Hilalu mogao bi se vratiti u Zagreb, pišu Sportske novosti

Nakon arapskih avantura, Zoran Mamić mogao bi opet preuzeti funkciju u Dinamu. Ovaj put kao sportski direktor, ali Marijan Vlak također bi ostao u klubu na tom mjestu.

Zoran Mamić
1/18

Oko transfera i klupske politike bavili bi se zajedno pa bi mu Mamić došao kao svojevrsno pojačanje.

Izrečena mu je nepravomoćna presuda u Hrvatskoj, ali to mu ne radi probleme u obavljanju poslova.

Možda mu prvi na popisu bude i Rafa Soares oko kojeg se opet 'digla prašina' tako bi mogao postati njegovo prvo dovođenje na novom radnom mjestu, a u igri je još i lijevi bek Toulousea, Francois Moubandje.

Kako spomenuti bek koji igra za Švicarsku više nije pod ugovorom, mogao bi dobiti i puno bolje ponude od one Dinamove, a sve se više spominje odlazak u Tursku.

>> Trener Nenad Bjelica produžio ugovor s Dinamom, video pogledajte u galeriji na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 9

SU
Surlas
10:43 25.05.2019.

Pa i prosle godine je dovedeno 13 igraca,nitko se nike zalio,a ti si vjerojatno hajdukovac,nije to za tebe ti to ne mozes shvatiti

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:06 25.05.2019.

vraća se,al u zatvor

NI
NikoCro
11:50 25.05.2019.

Zalosno mi je kada vidim Dinamo a u njemu igra dva ili tri Hrvata, nije bolje niti u Hajduku, a nasi talenti se prodaju za sitne novce iz podmlatka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije