Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOW U ''VOLIM NOGOMET''

Mamić se obračunao s Beusanom i dijelio eure Gustafima

Zdravko Mamić
Marko Lukunić | VLM
07.11.2009.
u 23:47

Teza kako Zdravko Mamić napravi show gdje god se pojavi još jednom je dobila potvrdu.

Emisija ''Volim nogomet'' daleko više pozornosti izazvala zbog svog temperamentnog gosta negoli zbog prijenosa zbivanja na domaćim prvoligaškim terenima.

No prije nego li je Dinamov izvršni dopredsjednik još jednom pokazao svoju narav, na pitanja Saše Sušeca odgovarao je i izbornik Bilić koji je žustro pokušavao objasniti u kojim je okolnostima došlo do potpisivanja novog ugovora s HNS-om.

- Nakon susreta s Kazahstanom rekao sam kako ostajem ukoliko se poklope četiri faktora - podrška Saveza, javnosti, igrača i suglasnost stožera. A kako mislite da sam mogao ponuditi mandat na raspolaganje kada u tom trenutku nisam ni imao ugovor? Slažem se da je iza nas neuspjeh, no iz moralnih razloga želimo svima dokazati kako je to bio splet nesretnih okolnosti - istaknuo je Bilić te nastavio:

- Potpisao bih bilo kakav ugovor, a ispada da moj stožer i ja molimo za posao. Ne bismo ostali gladni ni žedni - kazao je izbornik.

Njegov deklarirani simpatizer Zdravko Mamić na to mu je još jednom ukazao podršku.

- I prije nego što je Ukrajina dobila Engleze urgirao sam kod Markovića da prisili Bilića da ostane. On je napravio dobar posao, promjenio klimu u reprezentaciji i osigurao joj da traje još deset godina. Razočaran sam Brlekovićem i ostalima koji Bilića ne podržavaju. Zašto stavljate formu ispred sadržaja? Važno je da mu mi vjerujemo, a mislim da mu je javnost sklona - kazao je Mamić i osvrnuo se na vlastito ''dvorište''.

- Na sve vaše kritike najbolji su odgovor rezultati u posljednjih pet godina. Osvojili smo sve, a sami se financiramo. Radimo greške, no pogledajte samo Bayern i Real te novce koje ulažu pa onda gube od trećeligaša - istaknuo je Mamić.

Na voditeljevo pitanje zašto Dinamo ni ove sezone neće prezimiti u Europi brzo mu je dobacio:

- A zašto vi ne vodite Oprah Show nego ste tu na HTV-u??

Direktno je napao u studiju prisutnog Matea Beusana.

- Kada se tako revno upirete da se dodvorite europskim frajerima onda pogledajte utakmice sa Salzburgom i Anderlechtom gdje smo pokradeni. Dinamo je sustavno izguran iz Europe, sudačka komisija HNS-a rekla je kako smo oštećeni, a vi tvrdite suprotno - pričao je Mamić.

Osvrnuo se i na Krunu Jurčića čija pozicija, tvrdi, nije pod upitnikom.

- On je siguran onoliko koliko smo mi ozbiljni ljudi. Istina je da kriza rezultata i igre postoji i da smo prije u tim situacijama smijenjivali trenere. No ovoga puta idemo vidjeti što će se dogoditi ako to ne napravimo. Na zimskim pripremama vidjet ćemo kako je došlo do ove situacije - rekao je Mamić.

Na kraju je zaplesao uz živu glazbu u studiju te uvalio 500 eura harmonikašu Gustafa koji su bili zaduženi za glazbeni dio emisije. Bilo je to jače od njega.

Ključne riječi

Komentara 27

PE
petrovve
08:14 08.11.2009.

Ja ne razumijem koji vam je vrag...Sta vidite lose u tomu sto se covjek voli veselit,pa ko je vama kriv sto niste na njegovom mjestu...boli vas ne znam sta sto Mamic dijeli 500€ harmonikasu...Moze kad ima,nosi ih u dzepu ka ka vi maramice...To je sto vama smeta...Jad i bijeda u nasih jalnika. Ne obaziri se na takve mamicu ne daj se Beusan opet se**e,izvrci covjeku rijeci konju ofucani...kad je Mamic rekao dvadeset experta,...deset,deset tupane..to je samo jedan primjer,a ti ostaji pri svojim lazima ka i do sada.

MA
maticzel
08:28 08.11.2009.

Mamica mrzi samo stoka sitnog zuba.U HR ima i drugih klubova i svi oni koji ne se ne slazu sa Mamicevim radom neka se udruze i u drugom klubu prihvate posla i pokazu svoje sposobnosti.Naravno ako imaju love.Bijeda ,moralna i novcanom smislu promatrana,danas \"nigdje ne pije vodu\".

55
55
07:52 08.11.2009.

Zalosno. Kakvih komentara, Legenda Bosanac ili bosanski Hrvat. Zalosno Zalosno. Ovi Komentari nisu ni za citanje, a ovo sto ovaj gospon radi to je sramota HTVa. Ako necete prikazivati Huligane sto OK. Ovo isto nebi trebali prikazivati ga ni zvatii ovoga divljaka u Studio ni uzimati od njega izjave. To su samo gluposti i sramota. To njemu odgovara i on to zeli. SRAMOTA SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije