Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Mamić: Sammir je na Arsenalovu popisu želja!

Zdravko Mamić
Nino Strmotić/Pixsell
08.04.2010.
u 08:29

Plavi su se razgibavali ispod Štimčeva stana, a Hajdukovu kapetanu Andriću slomljeno je rebro i za njega je sezona završena.

Uživao je Zdravko Mamić u splitskom suncu. Dinamo se smjestio u hotelu Park na Bačvicama, na plaži je bilo podosta kupača.

– Pa tko nam to može platiti! Mi ne znamo cijeniti ono što imamo – govorio je Mamić sjedeći u vrtu hotela Park.

Dinamov prvi čovjek bio je rasprodan cijelo jutro. Javljali su mu se znani i neznani, sa svima je Mamić prozborio pokoju. Tako i s poželjnim Dikanom Radeljkom, on i Mamić su se srdačno pozdravili. A uvijek kad je u Splitu, Mamić se raspriča o želji da Hajduk i Dinamo napokon sjednu za stol i donesu neke zajedničke odluke za dobrobit hrvatskog klupskog nogometa. Naravno, nije propustio prozboriti i pokoju o svojim jadima.

– Ne razumijem kako ne vidite da je Sammir europska klasa, vrhunski igrač. Pa Arsene Wenger jedino njega ima na popisu s ovih prostora! A to je zbog toga što Sammir igra nogomet u Arsenalovu stilu – rekao je Mamić.

Inače, Kruno Jurčić svoje je igrače odveo na razgibavanje u obližnji park, koji se nalazi točno ispod zgrade u kojoj stan ima Igor Štimac. Ostatak vremena Zagrepčani su proveli u hotelskim sobama. Jedino su Jurčić i Rukavina u hotelskom vrtu primali goste. A Dinamov predsjednik Mirko Barišić iskoristio je prigodu i prošetao se po suncu Bačvicama.

Hajdukovci su se nešto prije podneva vratili s Brača, iz Postira. Lagani ručak i odmor u sobama na stadionu. Stigla je i vijest da je kapetanu Srđanu Andriću, koji nije ni konkurirao za utakmicu, slomljeno rebro i za njega je sezona završena.

Komentara 4

PR
prečko
08:50 08.04.2010.

samir u arsenalu???ha,ha,ha. pa prvi travanj je prošao!

MA
maraton
09:41 08.04.2010.

Mamiću, mi znamo šta imamo i ono šta imamo to nije tvoje jer ti si iz BiH i pođi u Neum i tamo govori o vašin lipotama.Dalmaciju ostavi nama a ti uživaj na Sljemenu,koje isto nije tvoje.Persona non grata.

DA
Dalmino
10:15 08.04.2010.

Ali Arsenalu ćistač kopački ide u penziju, pa im triba sammir da ga zamini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije