Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanci s Tottenhamom

Mamić otkrio nevjerojatan detalj vezan uz transfer Luke i kome je još spominjao majke!

Zdravko Mamić
Foto: STR-2222/PIXSELL
1/3
28.09.2019.
u 12:13

- Ponudili su mi 10 milijuna eura i čaj, a ja sam zatražio od sina da ih upita - da pijem taj čaj ili da odmah ustanem i odem kući? - prisjetio se Mamić

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy na glasu je kao jedan od najzahtjevnijih pregovarača na svijetu, kao nevjerojatno tvrd tip, a da s njime nije lako izaći na kraj, potvrdio je i Zdravko Mamić u razgovoru za čuveni magazin 4-4-2. 

Mamić se u to ime prisjetio jednog doista nevjerojatnoga detalja vezanog uz transfer Luke Modrića u London, trenutka kada je ugledao na papiru što mu je Levy naplatio.

- Eto  jedne smiješne priče, priče koja otkriva na koje sve načine Levy štiti interese kluba. Naime, tek što smo zaključili transfer Luke u Tottenham, zamolio sam ga da mi pošalje pet dresova s Lukinim prezimenom.

I poslao ih je, ali kada su u Maksmirir stigla 23 milijuna eura, iznos je bio umanjen za tih istih pet dresova! Ma nisam mogao vjerovati - prisjetio se Mamić, pa prepričao i njihov sljedeći susret.

Tada se s Levyjem susreo u Londonu, a želja Tottenhama je su bili Alen Halilović i Tin Jedvaj:

- Moj sin je bio uz mene kao njihov agent i prevoditelj. Sjedili smo u njegovu uredu, a u prostoriji se nalazio i sportski direktor Franco Baldini. Ponudili su mi 10 milijuna eura i čaj, a ja sam zatražio od sina da ih upita - da pijem taj čaj ili da odmah ustanem i odem kući?

- Sin im to nije htio prevesti, a Levy i Baldini su primijetili da postajem sve agresivniji. Tada sam im opsovao i spomenuo im majke. Ipak, nastavili smo pregovore i dogovorili kompenzaciju u iznosu od 25 milijuna eura. Nažalost, transfer je propao zbog suludih zahtjeva obitelji Halilović - prenosi i tabloid The Sun Mamićeve riječi.

 

 

Komentara 42

IL
ilustrator
13:24 28.09.2019.

ovi što zdravka malo manje vole, bili bi najsretniji da je luku prodao za traperice i kilogram kave

DU
Deleted user
19:14 28.09.2019.

jogurtaši se koprcaju i to je bitno.Aj bok.

IS
istinaizlike
23:37 28.09.2019.

Bravo mediji, dajte kriminalcu i bjeguncu pred zakonom medijski prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije