Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O DOGAĐAJIMA

Mamić otkrio kako je uvrijedio Boyse i što su mu poručili: Oni nisu navijači!

Zdravko i Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
23.07.2020.
u 23:09

Rekli su mi da će ako ja ostanem trener, urinirati po momčadi i po klubu. Kad počnu navijati za momčad ja ću ih zvati navijačima, ovako su za mene samo aktivisti. Jednom se bore protiv Tuđmana, Canjuge, Šoića, Mamića... Uvijek nađu nekoga. Navijaj za momčad, dečki su to zaslužili - poručio je Mamić

Novi trener Dinama Zoran Mamić, gostovao je u emisiji  'Mali nogometni razgovori' HNTV-a, gdje je progovorio o brojnim aktualnostima vezanima za klub iz Maksimira. Otkrio je kako je došlo do rastanka s Nenadom Bjelicom.

- Nismo se planirali rastati s Nenadom Bjelicom. Bjelica je imao podršku kluba i svih ostalih kao niti jedan trener do sada. Nakon godinu dana je dobio dupli ugovor. Napravio je i rezultate. On i momčad su najzaslužniji, ali klub je omogućio platformu, sjajne uvjete i kadar igrače, ekonomske uvjete. Ne može biti da se kod uspjeha govori samo o Bjelici i igračima, a kad je neuspjeh, onda su krivci Zdravko Mamić i nesposobna Uprava - rekao je Mamić o situaciji s Bjelicom, a onda je otkrio i kako su tekli pregovori s Matjažom Kekom.

- Kad smo Matjaža Keka kontaktirali, izrazio je zadovoljstvo i sreću da preuzme Dinamo. Nakon tog prvog razgovora bio je kod mene doma, razgovarali smo. Ali bio je aktualni izbornik Slovenije i smatrao da neće biti problem razići se sa Savezom, ali je isto tako kazao da se ne želi svađati i zatvoriti vrata svog Saveza na nekorektan način. Nakon utakmice s Hajdukom otišao sam u Sukošan gdje ljetuje, razgovarali smo o gotovom poslu. Nažalost, sve je izašlo u medijima, došlo je raznih pritisaka, tako da ga na koncu nismo uspjeli dovesti - kaže Mamić koji je otkrio i što se događalo na sastanku s Boysima.

-  Kad su BBB u pitanju, ne želim se s time previše opterećivati. BBB mene ne trebaju voljeti, ali trebaju pokazati ljubav prema klubu i momčadi. Kad čujete repertoar njihovih pjesama, onda oni uglavnom pjevaju o sebi, oni ne reagiraju kad Dinamo postigne pogodak, oni ne tuguju kad Dinamo primi pogodak. To sam im rekao na sastanku, na to su se jako uvrijedili. Siguran sam da većina te grupe ne poznaje igrače. Rekli su mi da će ako ja ostanem trener, urinirati po momčadi i po klubu. Kada počnu navijati za momčad ja ću ih zvati navijačima, ovako su za mene samo aktivisti. Jednom se bore protiv Tuđmana, Canjuge, Šoića, Mamića... Uvijek nađu nekoga. Navijaj za momčad, dečki su to zaslužili - poručio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagi101
23:30 23.07.2020.

rekao je istinu kome drago kome krivo, dio bbb su samo sebi bitni, žele biti u fokusu i briga ih za događaje na terenu. ta manjina od 200-300 marginalaca stvara negativu oko kluba

BE
Berlioz
23:34 23.07.2020.

BBB su zaista takvi već dugi niz godina, često sam napominjao takvo njihovo negativno i napuhano ponašanje. Bilo je utakmica kada su prvi puta na utakmici navijali za Dinamo - u 83 minuti! Do tada samo pjevanje pohvala sebi i pljuvanju po svima ostalima, uključujući sve ostale tribine. Kada navijaju za klub i igrače onda su velika podrška. Na žalost to je vrlo rijetko i klubu bi zapravo bilo znatno bolje da ih nema. Za vrijeme njihovog bojkota, svi smo odahnuli na tribinama.

Avatar Uskok
Uskok
21:50 24.07.2020.

Zoran Mamić je nepravomoćno presuđeni kriminalac. Osuđen za to da je krao od kluba u kojem je trenutno sportski direktor i trener. U civiliziranom i normalnom društvu to bi bilo dovoljno. A Hrvateki koji iz naslonjača sebi dižu ego pljuvajući po BBB...neću komentirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije