Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLAZAK U OSMINU

Mamić opušten pred ždrijeb: Ma, što nam Bog da i kuglice, mi ćemo se spremiti

Dinamo protiv Krasnodara igra za osminu finala Europa lige
Slavko Midzor/PIXSELL
25.02.2021.
u 23:23

- Nismo ostavili puno prostora Krasnodaru, mislim da su imali i manje prilika nego u Rusiji - rekao je Mamić

Zoran Mamić, trener Dinama, s osmijehom je stigao pred novinare nakon prolaska u osminu finala Europske lige. Dinamo je srušio Krasnodar u Maksimiru 1:0, a uz pozitivni rezultat iz Rusije 3:2 bilo je i više nego dovoljno za prolaz u nastavak natjecanja.

- Čestitke momčadi na zreloj utakmici i zasluženoj pobjedi. Pokazali smo više, zaslužili prolaz, rekao bih u obje utakmice. U većini segmenata smo bili bolji i definitivno zasluženo prošli dalje - započeo je Mamić pa nastavio:

- Nismo ostavili puno prostora Krasnodaru, mislim da su imali i manje prilika nego u Rusiji - rekao je pa se osvrnuo na gust raspored koji čeka Dinamo:

- Nažalost moramo balansirati prvenstvo, Kup i Europu, ali moramo to prihvatiti. Bilo bi sjajno kada bismo mogli standardizirati momčad kao što smo to sada napravili da dvije utakmice sjajno iznese ista momčad, ali vidjet ćemo... 

Priznao je da nije sve bilo tako idiično. 

- Danas smo prvo poluvrijeme bili nervozni bez obzira što smo dobro stajali. Nekakva nervoza je u nama tinjala, ali je vjera u sebe i kvalitetu prevagnula - rekao je pa zaključio:

- Ždrijeb? Što nam Bog da i kuglice. Mi ćemo se pripremiti. 

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
23:58 25.02.2021.

Zoki, maestralno, trener velereda, u prvi plan je stavio ekipnu igru i zadatke, sve apsolutno kontrolirano i odlično posloženo, svi igrači superiorno odrađuju zadatke i do nivo da pobjeđujemo, ovako rutinski, u nivou velikih klubova, trener koji zna i ekipa koja ima potencijala... svaku utakmicu netko drugi iskoči i da malo više, no ekipa igra, to je bogatstvo, i stalno pobjeđujemo...i možemo sa svakim...i ovaj put idemo do kraja EL...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije