Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVAČKI DUH

Mamić opet pred zavidnim europskim transferom

Dejan Lovren
Goran Stanzl/PIXSELL
07.01.2010.
u 17:53

U posljednjih pet godina Dinamo je prodao igrača za 70 milijuna eura. Modrić (21 milijun), Eduardo (15), Ćorluka (13), Vukojević (6), Pokrivač (3), Čale (2,2), Schildenfeld (2), Drpić, Mikić, Tadić.

Zdravko Mamić sad je pred novim velikim poslom, prodajom Dejana Lovrena, poslom na kojemu mu može zavidjeti pola Europe. Lovrenov je menadžer Zdravkov sin Marijo, pa će i u obitelj, završi li se taj posao, kapnuti provizija, ali prije svega veliki novac od kojeg će Dinamo i dalje dobro živjeti i dominirati domaćom ligom.

Više od toga, s Lovrenom ili bez njega, teško je očekivati od Dinama. A Mamići su još jednom pokazali svjetski trgovački duh.

A ukoliko plavi stoper zaista ode u Spurse, tamo će se pridružiti trojici Hrvata.

Trio čeka Dejana, možda i Pletikosu

Luka Modrić pa Vedran Ćorluka, potom i Niko Kranjčar punili su momčad Tottenhama, a sad bi Crottenham, kako su prozvali Spurse, mogao pojačati i Dejan Lovren.

Moguće je da se to dogodi jako brzo, a onda bi na ljeto mogao stići i peti hrvatski reprezentativac, Stipe Pletikosa. Koji bi već bio u Londonu da ga nije zaustavila teška ozljeda.

Komentara 5

JF
jfk
10:32 08.01.2010.

Wotann, a kakve to veze ima s prodajom igrača Dinama. Daj, liječi svoje frustracije negdje drugo. Kao da će ti se život poboljšati ako Josipović bude predsjednik.

OB
-obrisani-
18:26 07.01.2010.

Bilo bi sjajno ako bi neko uspio Zdravka Mamića transferirati na zapad..Onda bi NK Dinamo bilo lakše jer bi na zapadu transparentno nestale neke pare, klubovi bi krahirali pa bi Dinamo lakše ušel v Champions League..

OB
-obrisani-
18:35 07.01.2010.

Ispadi i afere Jedna od prvih žrtava Bandićeva bijesa bio je Krešimir Mašić, prometni policajac koji ga je u siječnju 2002. zaustavio pijanoga za upravljačem automobila. Bandić ga je tada pokušao podmititi uslugama, no kad nije uspio, prijetio je vezama s ministrom. Policajac ga je ipak prijavio i kad su mediji otkrili skandal, ostao bez posla. Pod pritiskom, Bandić je podnio ostavku i formalnu vlast u Zagrebu prepustio Vlasti Pavić. Ona je također osjetila njegov bijes u Gradskoj skupštini 2004. Tada se gradonačelnica ogradila od kupnje zemljišta Zagrepčanke, a Bandić joj je opsovao majku. Proglasili su me tužibabom jer sam rekla što je učinio kaže Vlasta Pavić. I ostali Bandićevi suradnici navikli su na njegove prijetnje. U studenome prošle godine na ulici je urlao na svoje suradnike Davora Jelavića i Davora Krsnika jer nisu brzinom koju je on zamislio uklonili plakate s ulica. Novinaru Novog lista Hrvoju Krešiću prijetio je tužbom jer se usudio prenijeti njegovu izjavu \"rad oslobađa, nacisti nisu bili blesavi\". Večernji list Nakon što je 2000. godine prvi put izabran za gradonačenika, zaposlio je 14 savjetnika što je grad Zagreb dodatno stajalo nekih 150 tisuća kuna mjesečno. Bandić je uspio u svega petnaest dana za svoju vikendicu ishoditi sve potrebne dozvole, kako bi izbjegao rušenje od strane Ministarstva zaštite okoliša. Sa početka njegove karijere tu je i priča kako je iz gradskog proračuna s pola milijuna kuna financirao obnovu kuća u bosanskohercegovačkom gradu Derventi. Također, \'mladi\' Bandić omogućavao je članovima SDP-a ukoliko nazovu jedan telefonski broj rješavanje raznih problema. I to od zapošljavanja preko rješavanja stambenog pitanja, pa sve do upisa djece na fakultet. Javno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije