Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET BELUPU

Mamić: O Tottenhamu ćemo misliti kad dođe na red, sad prvo imamo posla kod kuće

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 14. kolu Prve HNL Lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.02.2021.
u 13:33

Dinamo ima dvostruki program protiv Slavena Belupa, danas u prvenstvu, a u srijedu u kupu U 5:1 pobjedi Dinama u Koprivnici u prosincu, Mario Gavranović postigao je dva pogotka

Biranim je riječima trener Dinama govorio o Tottenhamu, o Joseu Mourinhu i onome što čeka Dinamo u osmini finala Europske lige. No, treneru Dinama jasno je koliko je važno ono što će napraviti u domaćim natjecanjima, bez uspjeha u domaćem dvorištu ne bi bilo ni Lige prvaka, ni Europske lige, ni Tottenhama.

- Svi dobro poznaju Tottenham, stalno su na televiziji, a prave analize tek ćemo raditi kad za to dođe vrijeme. Imamo mi prvo utakmicu HNL-a sa Slavenom Belupom, pa onda s njim u srijedu i kup susret i to su naši prioriteti u ovom trenutku - kazao je Mamić uoči dvoboja koji je danas na Maksimiru na rasporedu od 17 sati.

Dinamo je rezultatski ‘masakrirao’ Koprivničane u njihovu gradu s 5:1, ali Slaven Belupo je u Maksimiru pokazao ‘zube’ i odigrao 3:3.

- Domaća natjecanja naša su realnost, ma ‘od A do Ž’ naše prvenstvo je nama najvažnije da bismo opet došli do utakmica kao što će biti ove s Tottenhamom, dakle, moramo pobjeđivati, biti prvaci. Slaven je dobar suparnik, neugodan, u onoj prvoj ‘rundi’ su nam zabili tri pogotka, imali smo dosta problema s njima tako da moramo biti maksimalno koncentrirani, dobro se pripremiti za njih - dodao je trener Dinama.

Dinamu bodovi trebaju, nakon što je preokrenuo u Varaždinu, Osijek je pobjegao na tri boda prednosti, doduše, sada s dvije utakmice više od Dinama, ali ‘plavi’ se u ovom prvenstvu zasad ne mogu šetati do naslova prvaka.

Komentara 1

ST
sttipe
14:36 28.02.2021.

Totenhem je nebitan. "Bankomat" je kod svetog Petra, na istini, a utakmica za "svog čovjeka na pravom mjestu", upravo je počela!!! Već sama mogučnost objave financijske povjesti, pupčane vrpce Maksimir-Pogana Vlaka-Međugorje, budi nemir, a budućnost je neizvjesna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije