Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI ČOVJEK MODRIH O LOVRENU

Mamić: Lyonova ponuda još nije iz sfere nemorala

Dejan Lovren
Davor Puklavec/Pixsell
01.01.2010.
u 19:30

Do posljednjih sati 2009. godine trajali su dramatični pregovori Zdravka Mamića s vodstvom Lyona. Zaključak: Dejan Lovren još je Dinamov igrač.

– Ta ponuda za nas nije dovoljno visoka, nije u sferi nemorala i na nju nismo pristali – kazao je Mamić, koji je u Dubaiju čekao Novu godinu sa svojim direktorom Vrbanovićem i Božom Šikićem. Nije želio otkriti visinu ponude, ali se nagađa da je posrijedi osam milijuna eura.

Je li u novogodišnjoj noći nešto posebno poželio?

– Za stolom do našega sjedio je Zinedine Zidane. Poželio sam da se ta njegova uspješnost malo "prelije" i na Dinamo – zaključio je dobro raspoloženi Zdravko Mamić.

Dejan Lovren bio je na odmoru na Maldivima, gdje je stekao i jednoga prijatelja. Njegov domaćin Solah Mohamed ispratio je Dejana i Anitu u Zagreb sa suvenirima, zaželjevši im da ponovo dođu na rajske otoke.

– Mohamed je navijač Arsenala, a sada i hrvatske reprezentacije jer sam mu na odlasku poklonio kockasti dres. Bio je jako ljubazan, susretljiv, a ganuo nas je poklonima. To su drage uspomene. Tko zna, možda ćemo se još jednom susresti – kaže Dejan Lovren.

 (td)

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
21:56 01.01.2010.

Dasoviću budalo, opet ti \"modri\". Nešto ti radili modri dok ne pomodriš. Nazovi Crvenu Zvezdu \"Roza Zvezda\".

OB
-obrisani-
18:56 02.01.2010.

Vodstvo Lyona i Dejan Lovren zajedno ? Meni je to malo čudno jer dečko je još mlad i nedokazan..Ako želi igrati u EU mislim da mu je Slovenska liga sjajna prilika za dokazivanje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije