Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Zoran Mamić izbornik? Brat Zdravko govorio o tome i dodao: Dalić nije Copperfield

Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
12.10.2017.
u 20:28

- Zašto sad tema o nogometu u emisiji Otvoreno? Da se zamagle pravi problemi oko Agrokora, tvrdi Mamić.

Zlatku Daliću treba skinuti kapu jer je podmetnuo leđa u ovoj teškoj situaciji, ali ni on nije Copperfield. Ja o tome ne odlučujem, ali očito je da će izbornik dobiti priliku nastaviti svoj posao dalje, kazao je Zdravko Mamić u razgovoru za 24sata.

Dodao je kako je u ponedjeljak prije utakmice s Ukrajinom na Facebooku objavio tekst da demantira laži i dezinformacije. U tom nekstu naveo je da idući predsjednik HNS-a treba otići u London i nagovoriti Slavena Bilića da ponovno sjedne na klupu naše reprezentacije.

- On i Branko Ivanković od naših trenera u svijetu imaju najveće kompetencije da u budućnosti vode reprezentaciju. To ne znači da tvrdim kako Dalić nema kompetenciju - kaže Mamić.

Zdravko Mamić
1/6

Potom se osvrnuo i na HRT-ovu emisiju “Otvoreno” od srijede.

- Zašto sad tema o nogometu? Da se zamagle pravi problemi oko Agrokora. Ta je emisija o našem nogometu bila na razini 14. stoljeća. To je uvijek isto, ponavljanje onih istih mantri, a ja već dvije godine nemam nikakvu funkciju u HNS-u. U Dinamu sam samo savjetnik, a uvijek se priča kako ja sve određujem. Odlučio sam tome stati na kraj - istaknuo je bivši potpresjednik HNS-a.

Naglasio je kako je zastrašujuće da policija gotovo dva mjeseca nakon atentata na njega te napada na trenera Cvitanovića ne izlazi u javnost s nikakvim novim spoznajama. A na pitanje o mogućnosti da njegov brat Zoran postane hrvatski izbornik Mamić je kazao sljedeće:

- Zoran izbornik? To neću previše komentirati. Jasno da je u ovakvoj situaciji to nemoguća misija - zaključio je.

 

Komentara 77

BI
billynik
21:03 12.10.2017.

Pokvarena novinarska piskarala, čemu ovakav naslov?

DU
Deleted user
20:39 12.10.2017.

Da je V.L. pravi a nije pravi ne bi objavljivao inervjue s Z.M. jer to samo unosi nemir u trenutno dobru atmosferu HR reprezentacije a možda je to i nečiji interes ?

SA
samograd
21:50 12.10.2017.

Taman kad sve pokazuje da bi Dalić bio dobar izbornik odmah su počeli remetiti stvar u reprezentaciji a time i u narodu ..Ako je Dalić rekao da bi zaHrvatsku došao pješice odmah ste ga krenuli blatiti i unositi nemir .Pokvarenaena novinarska posla, jel VL nečija ispostava za specijalni rat protuv Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije