Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac zaslužio poziv

Mamić je Sammiru napisao pamflet

'14.08.2010., stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica 4. kola 1. HNL, NK Dinamo - NK Karlovac. Jorge Sammir Cruz Campos.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
21.09.2010.
u 11:15

Na web-stranici NK Dinama Sammir u priopćenju apelira da prestanu raspre o pozivanju u reprezentaciju

"Kao čovjeka, posebno me pogodilo stavljanje mog eventualnog igranja u reprezentaciji u kontekst dizanja cijene za moj prijelaz u neki od europskih klubova. Prišivanje etikete osobe koja se samo želi dobro prodati za mene je uvreda svake razine ljudskosti. Zbog svega navedenog, molio bih da prestanu špekulacije o mojem eventualnom nastupu za hrvatsku reprezentaciju. Nadam se da će se to jednom dogoditi, ali ako hrvatska javnost još nije spremna na to da netko poput mene brani boje Hrvatske, onda je to bolje ostaviti za neka sretnija vremena. Koja će, nadam se, što prije doći."

To je sukus priopćenja za javnost koje je jučer potpisao (ali nikako to on nije napisao, pa ni smislio) Jorge Sammir. Mamić je naredio da se Sammir obrati naciji, nakon što je grubo i posve neprimjereno napao izbornika kockastih Slavena Bilića da je rasist zbog toga što nije pozvao ove sezone najboljeg Dinamova igrača u reprezentaciju.

U tom je priopćenju još jednom Mamić zapravo rekao da je Sammir samo žrtva, premda je on potpalio požar.

Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, ipak predugo šuti. Nije trebao odgovarati Mamiću, već samo odlučiti prema vlastitoj savjesti. Ali je morao sve to već prekinuti. Sammir ima nogometnu kvalitetu i trebao bi o njemu Bilić razmisliti i pozvati ga u kadar hrvatskih reprezentativaca.

Sada je Bilić u nezgodnoj situaciji, jer ako ga pozove izgledat će kao da je popustio pod pritiskom, a ako ga ne pozove gubi reprezentacija.

Komentara 46

IV
Ivekivek
13:14 21.09.2010.

E baš je mamić ovo napisao. On u cijelom svom životu ne bi uspiso sastaviti tri povezane rečenice.... svašta, svašta....

VA
Vatrenko
16:28 21.09.2010.

Volio bih da Bilic osvoji EP samo da vam konacno svima zacepi gubicu - svima onima koji nemaju mira i moraju pljuvati po njemu... naravno- u prvoj liniji bih volio da dobiju EP radi toga sto volim svoj narod i svoju repku ali mi idu na zivce svi ovi pesimisti!

GI
GIUSEPPE6464
16:10 21.09.2010.

Daj više prestanite sa tim Samirom, imamo mi naših dečki koji će zbog grba ginuti na terenu, ovo koji su rođeni van Hrvatske još i više, oni znaju kaj to znači za razliku od lijevih orjunaša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije