Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić mora smijeniti Jurčića

Mamić je prvi napustio klub, ima li smisla da se više vraća

Dinamo Ajax
Antonio Bronić
05.11.2009.
u 23:55

Bila je to sablasna noć u kojoj je Ajax s 2:0, a moglo je biti i puno strašnije da Butina nije bio fenomenalan , pobjedom iskazao razliku u klasi, a zločesti engleski arbitar s dva prestrogo dosuđena crvena kartona pokazao što Uefa misli o Dinamu!

Bio je to samo nastavak ‘teške ruke’ činovnika iz Nyona, koji su modre iz Europe zapravo izbacili još prije tjedan dana!

Svi Sveti su iza nas, kesteni su sad najbolji, čeka se mošt, a Dinamo kao i u prethodna četiri desetljeća se sprema za zimski san. Scenariji je gotovo uvijek istini - promašena selekcija igrača, dovedena sumnjiva pojačanja, te lutanja s trenerima, koji su ili kockali, ili su bili tvrdogalvi, ili pak nadobudni i zeleni da vode europsku utakmicu.

Sve to pod nadzorom Zdravka Mamića, koji je samo jednom prodavši svoje dvije zlatne koke Modrića i Eduardo uspio financijski donijeti mirnoću klubu, no katastrofalnom stručnom politikom (kupovina igrača, dovođenje trenera) definitivno pokazao da je nedorastao Europi.

Ajaxova šetnja šumom

Sve to je iskopirano i ovog ljeta-jeseni, no ovog puta Mamić je podcijenio navijače. Naime, svih ovih godina su oni uglavnom verbalno iskazivali nezadovoljstvo njegovim radom, nakon što on nije iskazao dio samokritike, nakon što je došlo do raskola unutar BBB-a, podjela na frakcije, dio koji se bori protiv njega je i radio izgrede diljem Europe. I na taj način huligani i navijači, što ekstremno osuđujemo, su zapravo uništili Dinamo.Mamić, koji je sinoć prvi napustio ‘plavu kuću duhova’ pola sata prije svršetka, morao bi si postaviti pitanje- ima li uopće više smisla vraćati se?

Za početak morao bi smijeniti Krunoslava Jurčića, koji je na konferenciji za novinare bio ironičan, a zapravo ljutit na medije, koji za ovaj njegov Dinamo moraju udjeliti - samo kaktuse. Jer, njegova kompletna momčad je potpuno izvan forme, sinoć je i prije oba isključenja izgledala potpuno nemoćno da se suprostavi i jednom euro pristojnom Ajaxu koji je igrao u ‘leru’. Koji se samo lagano prošetao kroz maksimirsku šumu!

Tko će uloviti Zeca


Zatim bi Mamić trebao učiniti hitnu reviziju stranih igrača, koji na terenu ne odskaču niti za milimetar od domaćih nogometaša, među kojima također ima dobar dio upitnih.

Hit momčad HNL-a Šibenik, koji ima napadača kakvog Dinamo nema Ermina Zeca stiže u nedjelju. Da postavi pitanje je li Dinamo uopće više tako siguran i dominantan i u domaćem nogometu.

Godine prolaze, a Dinamova priča je uvijek ista. I dok će ga voditi ovi ljudi, stalno ponavljajući iste greške, teško je vjerovati da ćemo gledati nešto drugo.

Komentara 34

CE
ceeeek
11:41 06.11.2009.

\"Hit momčad HNL-a Šibenik, koji ima napadača kakvog Dinamo nema Ermina Zeca ...\" Flak, ovime si dokazao svoje nogometno (ne)znanje, a ovim clankom dokazao (jos jednom) da si dno dna sportskog novinarstva i da si nist vise neg placenicki olos. a sta ti znas Srebrene o nogometu da govoris da su biscan calello i cufre tzv. antiigraci? ajde molim te da cujem tvoje \"strucno\" misljenje...?

IN
inspektor
00:21 06.11.2009.

trebo je samo kupiti KALINICA..a ne ove strance! nebi nitko reko ni jednu rijec protiv dinama, ako vec gube onda nek gube nasi!

GA
gary1
06:08 06.11.2009.

Jurčić je nogometni diletant, nema autoritet među igračima, stoga i oscilacije u Dinamovoj igri. Mamić je već odavno trebao otići iz kluba, ali čini se da još dogo neće. Još ako Banditos postane predsjednik imat ćemo RH ( Republiku Hercegovinu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije