Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
derbi u kranjčevićevoj

Mamić igračima obećao dvostruke premije

Davor Vugrinec
Boris Šćitar
17.10.2009.
u 08:49

Igor Štimac i Krunoslav Jurčić drugi put srest će se kao treneri suparničkih momčadi.

Prvi put bio je uspješniji Štimac, doduše kao trener Cibalije. U Puli je protiv Jurčićeve momčadi u 30. kolu 6. svibnja 2006. slavio pobjedu 2:0 i započeo Cibalijin put do spasa. Zajedno su kao hrvatski reprezentativci nastupili u deset utakmica, na travnjaku su zajedno proveli 695 minuta. S njima je Hrvatska pet puta pobijedila, tri puta remizirala (sve 0:0) i dva puta izgubila. Jednom kvalifikacijski susret s Irskom (0:2) i prijateljsku utakmicu s Francuskom (0:2).

– Zagreb ima bolju momčad nego što plasman to govori, a igrači će se željeti dokazati novom treneru. Uz to, protiv nas svi dodatno ginu, nije slučajno da nakon naše utakmice niti jedna momčad u sljedeća tri kola nije osvojila ni bod – kaže Kruno Jurčić koji je danas u ulozi favorita protiv Štimčeva Zagreba.

– Problem nam je reprezentativna stanka, radimo u tri skupine i tako će biti sve do Ajaxa kako bismo igrače doveli na istu razinu. Trebali ste vidjeti dečke nakon Kazahstana, ondje su pili tablete da bi mogli spavati, sad ne mogu doći k sebi. Ali, sretan sam kako su igrali i A-reprezentativci i mladi. I osim Bišćana i Carlosa koji su operirani, svi smo zdravi – zadovoljan je Jurčić.

Nakon neuspjeha reprezentacije, Dinamo je ostao jedini svjetionik u Europi.

– Ne znam kako će to igrači prihvatiti, kao opterećenje ili kao motiv. Nastojat ću da im motiv bude prezimljavanje u Europi – zaključio je Kruno.

A Igor Štimac je potpuno miran uoči gradskog derbija, koji sam po sebi nosi i druge konotacije. Primjerice, na primjedbu da je Zdravko Mamić ponudio dvostruku premiju igračima pobijede li sa tri i više pogodaka prednosti, Štimac se samo nasmijao.

– Veselim se što bi utakmica mogla izazvati veliko zanimanje. Zanima me samo nogomet. Imamo velikih problema s ozlijeđenima i ne računam na umor dinamovaca – kazao je Štimac.

A na utakmicu će doći i ruski veleposlanik Robert Markarijan koji je zatražio godišnju ulaznicu za Zagrebove utakmice.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:48 17.10.2009.

premija da se pobjedi zagreb sa 3 ili više golova ha ha ha pa gdje je tu logika glupsoni

PE
petrovve
10:01 17.10.2009.

zao mi je pjesnika,ali ipak ...ajmo modri....napunite in mrezu ko kantu za smece,a onda maknit Sticu...taj ce upropatit Zagreb jos vise...!!

PE
petrovve
10:12 17.10.2009.

Smjenit Sticu i njegova prijatelja,koji ga zva da bude trener Zagreba...Pod hitno.!! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije