Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Mamić dovodi 20-godišnjeg Zakarića iz Širokog?

mamić široki
Foto: Večernji list
1/3
04.05.2011.
u 19:45

Plavi i dalje traže pojačanja. Zoran Mamić gledao je Manuela Pamića, ali čini se da se nije vratio s dojmom da će ga dovesti.

Ni Saša Papac, igrač Glasgow Rangersa, nije se nimalo približio Maksimiru. Dinamov sportski direktor jučer je pak otišao u Hercegovinu na utakmicu Široki Brijeg - Velež gledati 20-godišnjega Gorana Zakarića, veznog igrača upotrebljivog i kao beka.

U Široki je došao prije godinu dana iz Kozare.

Komentara 2

VK
vječni krojf
09:41 05.05.2011.

Jednostavno moram pohvaliti Mamice,stvarno imaju sve u vidu i najmanje sitnice.Nije ni cudo da su im toliki ljudi(nesposobni) zavidni.

VA
vaha30
11:52 05.05.2011.

##################################################### Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ #####################################################

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije